to ja da objasnim, sirokim narodnim masama sta u stvari gledaju, (narocito ako plate to sto gledaju)
znaci bez satelita nista![]()
Автоматски споено мислење:
samo vi pizdite, polako i natenane
a, da ti ja nesto posaljem![]()
Burmann gleda vec sledece kolo, koje ces ti gledati iduce godine
koju ces ti gledati sledece godine
nego, koga to, sto ja govorim o kasnjenju, najvise pogadja i zasto![]()
![]()
imas li ti svoj server ili si reseler, pa te to kasnjenje izjeda, ako nemas, sa kojih ti to izvora gledas prenose a da ne kasne, bas me zanimaBlago onima na Serbian Forumu ,tesko onima u korisnickoj sluzbi SBB_a ,tebe imati za musteriju
Mnogi od nas imaju i druge izvore za gledanje pa ne maltretiramo ovde clanove.
#EXTINF:-1,Матч ТВ
#EXTINF:-1,Матч! Арена
#EXTINF:-1,Матч! Арена HD
#EXTINF:-1,Матч! Боец
#EXTINF:-1,Матч! Игра
#EXTINF:-1,Матч! Наш Спорт
#EXTINF:-1,Матч ТВ
#EXTINF:-1,Матч!Страна
#EXTINF:-1,Матч! Игра
#EXTINF:-1,Матч! Арена
#EXTINF:-1,Матч! Игра HD
#EXTINF:-1,Матч! Арена HD
#EXTINF:0,KLAN HD
#EXTINF:0,KLAN PLUS
http://51.195.88.12:4050/live/klanplusmobpp2/playlist.m3u8
#EXTINF:0,KLAN MAQEDONI
#EXTINF:0,EURONEWS AL HD
#EXTINF:0,SYRI TV HD
#EXTINF:0 ,ABC NEWS AL HD
#EXTINF:0 ,KLAN MUSIC HD
#EXTINF:0 ,IN TV HD
http://51.195.88.12:4050/live/intvott/playlist.m3u8
#EXTINF:0 ,KLAN NEWS RAI NEWS
Poenta je da si dosadan ,dosadan ,preterano dosadan.imas li ti svoj server ili si reseler, pa te to kasnjenje izjeda, ako nemas, sa kojih ti to izvora gledas prenose a da ne kasne, bas me zanima![]()
bilo bi lepo, da neko na forumu kaze, koji to strimovi (u kojim listama) najmanje kasne, kada su prenosi u pitanju
poenta mog insistiranja je bas u tome - da se zna sta je dobro i kvalitetno, pa da ljudi to traze, nadju i gledaju
Ma kakvi strimovi ja kad mi se gleda utakmica idem na stadion i gledam i nekasni ni milisekundu.![]()
bilo bi lepo, da neko na forumu kaze, koji to strimovi (u kojim listama) najmanje kasne, kada su prenosi u pitanju
opet nisi odgovorio koji to strimovi najmanje kasnePoenta je da si dosadan ,dosadan ,preterano dosadan.
Mnogi od nas imaju satelitske enigma 2 resivere ,skay uhd kanale gledam bez toga tvog famoznog kasnjenja pa nikog ovde ne maltretiram.
Mali je broj ljudi koga to kasnjeje iritira.
Pa covece dugo vremena ovde vec tupis o tome ,jer vidis da se ljudi ne zamaraju mnogo oko toga.
некој вчера напиша,,не го сфатив сериозно..opet nisi odgovorio koji to strimovi najmanje kasne
a, ja pokusavam da saznam, koji to strimovi ne kasne, i kako do takvih strimova da dodjemo i ti i ja, pa da utakmicu gledamo k'o ljudi, razumesЈа кад гледам утакмицу која почиње у 21:00 онда пустим канал и чекам док почне
и кад почне онда шта се ту види да касни?
ја немам штоперицу и још три телевизора па да гледам где шта касни.
Кад је гледање џабе онда нека касни и мене то не смета уопште.