Онлајн супермаркет

• Креатор на темата Креатор на темата Noir Butterfly
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 август 2015
Мислења
74
Поени од реакции
61
Дечки со коронава имам потреба од онлајн супермаркет со достава до дома , дајте предлог од кој сте задоволни ? Pros and cons и слично , да знам што да очекувам

mitra mislam deka se ok, narachuvav za vo drug grad, normalno pochekav eden den za dostava, ama za vo skopje sigurno i istiot den gi prakjaat.

mitra mislam deka se ok, narachuvav za vo drug grad, normalno pochekav eden den za dostava, ama za vo skopje sigurno i istiot den gi prakjaat.

И во Скопје се чека.
А и цените им се малку високи за производи од КАМ.

Zaboraviv samo uste da vi kazam, sam si odbrav termin za dostava koj sto mene najvekje mi odgovarase , od 16 do 17 casot posle rabota, baska probav i so brza dostava, poso imaat i takva opcija, brza dostava od 30 do 60 minuti, znaci paketot stigna za 25 minuti so smetka okolu 3000 denari, a cenite bas gi sporeduvav so ostanatite online supermarketi, od site se poevtini duri imaat opcija i za 2% cahsback nazad mi pristiga vo kosnickata koi si gi koristam za sledna naracka, interesno e shto imaat bukvalno se, ne samo supermarket.

Zaboraviv samo uste da vi kazam, sam si odbrav termin za dostava koj sto mene najvekje mi odgovarase , od 16 do 17 casot posle rabota, baska probav i so brza dostava, poso imaat i takva opcija, brza dostava od 30 do 60 minuti, znaci paketot stigna za 25 minuti so smetka okolu 3000 denari, a cenite bas gi sporeduvav so ostanatite online supermarketi, od site se poevtini duri imaat opcija i za 2% cahsback nazad mi pristiga vo kosnickata koi si gi koristam za sledna naracka, interesno e shto imaat bukvalno se, ne samo supermarket.

Ти пријателе ко да си се регистрирал само за да ги испофалиш onestopshop :)

Zdravo, jas naracuvam od www.onestopshop.mk презадоволен сум, од продуктите начинот на нарачка од доставата, топло ги препорачувам!
Расипа ми го ќефо сеа оти со име и презиме си направил регистрација. на форумот.. :oops:

Постов е школски пример за очаен,неинтелегентен обид за герила маркетинг.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Ај пошо е ваш маркетот, пуштете сега по 20% попуст на онлајн нарачки, коа више толку го фалиш, сигурно може да си дозволите ваков луксуз :D

Хаха шала на страна оваков онлајн маркет има иднина. Доста малку се маркетите кои доставуваат надвор од центар на Скопје и во останатите градови и села во државата. Само што си бара опрема, ладилници и слично за да опслужиш толку голем пазар со голем избор на производи.

јас од пакет и рамсторонлине нарачувам. На пакет за неколку денари се поскапи прозиводите, и во двата случаи си бираш период за достава, блокот кај рамстор е од 4 саати, кај пакет мк од 1 саат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom