I
irena_gvg
Гостин
Daj malce nekoi volgarni viceci da se prosirime poveke
Jel ovo treba da bude smesno??? :? :ang1:Macedalien напиша:Sedat dvajca drugari u kafana i edniot raskahuva nekakva avantura...
- Ja ebam usred park u zima, choveche... Ladno, sneg!!! Sho da ti pricham!!!
- i?
- Posle i go butam u g's!!!...
- Aman?
- I si go vadam penisot i sho kje vidam...
- Sho ?
- Mi se zalepila edna semka od lubenica na glava da ti ebam....
- Iiiiiiiiiiii.
:twisted:
apsolutno ne e smesno :evil: treba da se premesti vo glupavi vicevi :wink:Giza напиша:Jel ovo treba da bude smesno??? :? :ang1:Macedalien напиша:Sedat dvajca drugari u kafana i edniot raskahuva nekakva avantura...
- i?
- Aman?
- Sho ?
- Iiiiiiiiiiii.
Macedalien напиша:Sedat dvajca drugari u kafana i edniot raskahuva nekakva avantura...
- i?
- Aman?
- Sho ?
- Iiiiiiiiiiii.
Многу ЦРН виц...SpaceLily напиша:Si bile dvajca pedofili i se shetale.Po pat sretnale nekoe devojce 4 godishno.Ej mu vikat edniof na drugiof...ahhh vidi go momiceno kakvo e....4 godini imat ko za 2 izgledat![]()
јузер напиша:Се сексале се сексале... и се сексале и сексале, и едно време типкава му вика на фраеров: "Вади го ми се сере!"
Ахахахахахаа ти си лууууууууууууд :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:јузер напиша:Се сексале се сексале... и се сексале и сексале, и едно време типкава му вика на фраеров: "Вади го ми се сере!"