- Член од
- 23 мај 2013
- Мислења
- 2.438
- Поени од реакции
- 5.905
Не, Македонецот е уништен од кратковидноста и бркањето на личниот интерес.Кој бе не се поистоветува со Македонците, јас ги напаѓам оние кои се пасивни и вакви као тебе, генерали од форум што ме напаѓа за нешто што сум напишал во нервоза. Јас тоа што сум од друга националност го давам како пример за чистокрвните Македончишта што ја дозволија 20 години да ги води Дуи, а знаат да делат патриотизам насекаде, без да ги согледуваат реално работите. Јас можам да живеам каде сакам затоа што имам можности, јас секогаш ќе бидам тука за Македонија и за Македонците, тоа за мене е на пример со брат ми, иако се карам по едно 5 пати у месец, иако може да не му пишам со денови, пак сме браќа и пол, за добро а многу повеќе за лошо.
За жал иднината е црна на Македонија па ете ќе иаме примери да се докажуваме.
Автоматски споено мислење:
Абе друже, советник на дпмне нокаутираа тука при една расправија и тоа дома, а вчера изрипаа лажни профили да го оцрнуваат таму тој на Заев обезбедувањето, со цел да придобијат некој глас. Македонецот го уништи она државана работа и "клати врата-земај плата. За тие работни места ни се случи се досега што ни се случи во државата.
Тукашните стопани што ни се, дури премилосливи се за оваа стока каурска