Криминалци и криминални групи во МК

Се знае нешто повеќе за ова?

Nema vrska, taj so go tepat zaedno so uste 6 drugi vo kazino so noz i sekira napadnale zena vrabotena vo kazino. A toj sto go govorat site se ograduva od nastanot na fb.Прегледај го приврзокот 288527
Се во ред, најверојатно е и вистината ова, ама од вој Сашко Салин каков мит направија тоа не е можно :tapp: интернет сензација со црн појас во опасен поглед, толку е ликот :pos: веројатно меѓупартиски ја набилдаа приказната за човеков па се прошири, колку што знам наводно бил уличен тепач во Струмица, минатава влада имаа вакви ликови од тоа ниво на претек по сите градови, никогаш не бил ни супер криминалец ни супер полицаец-војник, ама ете вајда има врска и тоа што го чуваше сегашниов премиер во тешките времиња :D

Се во ред, најверојатно е и вистината ова, ама од вој Сашко Салин каков мит направија тоа не е можно :tapp: интернет сензација со црн појас во опасен поглед, толку е ликот :pos: веројатно меѓупартиски ја набилдаа приказната за човеков па се прошири, колку што знам наводно бил уличен тепач во Струмица, минатава влада имаа вакви ликови од тоа ниво на претек по сите градови, никогаш не бил ни супер криминалец ни супер полицаец-војник, ама ете вајда има врска и тоа што го чуваше сегашниов премиер во тешките времиња :D
Vo sekoj slucaj podobro izgleda za razlika od nekoj copori na temava od po 30-40 kg od koj mitovi se pravat.

Jas neznam zosto go i objavia ovde na temata, obicen tepac i nisto poveke, mozebi sega i lihvar vo modernovo vreme.

Jas neznam zosto go i objavia ovde na temata, obicen tepac i nisto poveke, mozebi sega i lihvar vo modernovo vreme.
Во модерново време пола Мвр се лихвари, за вој чудно е и ако не рекетира овде-онде, на претходниот премиер секој втор од обезбедувањето стануваше таков лик, вајда ради тоа и ги менуваа толку често на неколку месеци, само еден или двајца биле што ги држел до себе со години.

Ефче Таневска беше актуелна во темава, во моментов се случува ова

Ефче Таневска беше актуелна во темава, во моментов се случува ова

Аууу,па син имала оваа ..... :confused:

НАЈНОВА ВЕСТ: Пykaње во Скопје, зacтpeлано едно лице
March 21, 2021

На 20.03.2021 во 22.00 часот во СВР Скопје било пријавено дека на ул.„Гоце Стојчевски” едно лице пукало кон Е.И.(27) од Скопје.
Toj и со куршум го погодил во десната натколеница.
На Е.И. му е укажана помош во Градската општа болница „Св.Наум Охридски”.
Се преземаат мерки за расчистување на случајот.
Повеќе информации наскоро од Министерсвтото за внатрешни работи.

Хроника
Updated: March 21, 2021
(Видео+фото) Полициска потepa завршила со пpecтрeлka, yништeни три полициски возила и зaплeнeти opyжје и дpoгa
ByZore Naceva
March 21, 2021

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom