Пробај да ги најдеш Nescafe Gold ги има и у различни вкусови. Веро скоро сигурно ги има.Некој да ми препорача некое добро капучино или макијато за растворање во вода. И од каде да го купам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробај да ги најдеш Nescafe Gold ги има и у различни вкусови. Веро скоро сигурно ги има.Некој да ми препорача некое добро капучино или макијато за растворање во вода. И од каде да го купам?
Пластичарска, електроелемент, бриколажDrustvo, kade mozam da najdam masicka na rasklopuvanje od onie za odenje na izlet? Plasticni mislam deka bea. Petok idam nakaj skopje pa da iskoristam
Алфи, МеркурDrustvo, kade mozam da najdam masicka na rasklopuvanje od onie za odenje na izlet? Plasticni mislam deka bea. Petok idam nakaj skopje pa da iskoristam
Електроелемент,Вриколсж,Меркур па и во подобро снабдени железарии и стоваришта...Здраво, дали на пластичарска или на друго место во Скопје се продават канти за отпад, од тие што се за надвор со капацитет од ~100L. Проверив на више сајтови и се движат цените по околу 1500 +/- достава.
Најдов тоа што го барав па сам да си одговорам во случај да му затреба и на некој друг.Знае некој каде има пластифицирани како дрвени даски нешто вака
https://sc04.alicdn.com/kf/Ha3c34e3965f8459eb77e19fc49a5941eZ.jpg
Ако мислиш за полнење на мобилниот, има посебно стварче што го ставаш каде што е запалката во кола. Си има УСБ излез тоа.Kabel kade USB vlaga vo kola a aux vo telefon.
Oва ти треба.....јас имам купено од Грција......кај нас, пролистав по фирмиве.....тешко. Јави се во Логинг......прашај.Kabel kade USB vlaga vo kola a aux vo telefon.
Анхоч шо виде на страната има адаптер УСБ/аукс, ама треба ти и аукс/аукс кабелче ако ти се користе така, друго како шо ти пишаа погоре.Kabel kade USB vlaga vo kola a aux vo telefon.