Naravno da nije , napisao sam , to je samo marketinški alat ništa drugo ..Eurovent ne e obavezen za prodazba vo EU, nitu MK, nitu Srbija...za nikade.
Naravno da nije , napisao sam , to je samo marketinški alat ništa drugo ..Eurovent ne e obavezen za prodazba vo EU, nitu MK, nitu Srbija...za nikade.
GWH18AGD-K6DNA1A za 18KKoja je gree oznaka od gree pular..
А на кого да верувам, на рандом продавач на форум кој нормално дека ќе си ги фали моделите или на лабараторија која направила реални тестови.Nikoj, ne letaj ko prle...
Eurovent e edno NISTO, hartija bez validnost i garancija za performansi.. Zapomni go toa, najobicna privatna labaratorija, nejziniot dokument nema validnost pred niedna drzavna institucija, kaj nas i vo EU.
Автоматски споено мислење:
Taa labaratorija, sto ja falite, mozete da ja tupite do koga sakate.А на кого да верувам, на рандом продавач на форум кој нормално дека ќе си ги фали моделите или на лабараторија која направила реални тестови.
Не се ова мастики од 10 денари па утре ќе купиме други ако денес не ги погодиме. Се работи за суми од 30000, 60000 па и 100000 денари. Кога одвојувам толку голема сума на пари сакам да знам за документи за споредби, а не на рандом шиткач што ќе ми рече дојди кај мене се најубави.
Ако се осмелиш да речиш Пуларот е подобар од Тундрата, постави и документ со кој ќе го поддржиш тоа. Се останато вклучувајќи ги и навредите ќе ти бидат само дробење празна слама.
100% tocno, na vakvi fake news i akaunti i sitkaci za slama.na sekoj cekor, samo sertifikat i test. Ama Eurovent TEST a ne beli.meracinja i finajski sajtovi i postovi od prodavnicki pisuvanje.А на кого да верувам, на рандом продавач на форум кој нормално дека ќе си ги фали моделите или на лабараторија која направила реални тестови.
Не се ова мастики од 10 денари па утре ќе купиме други ако денес не ги погодиме. Се работи за суми од 30000, 60000 па и 100000 денари. Кога одвојувам толку голема сума на пари сакам да знам за документи за споредби, а не на рандом шиткач што ќе ми рече дојди кај мене се најубави.
Ако се осмелиш да речиш Пуларот е подобар од Тундрата, постави и документ со кој ќе го поддржиш тоа. Се останато вклучувајќи ги и навредите ќе ти бидат само дробење празна слама.
Нормално дека нема да има вредност зш таму го нема Грее, а кога го има неговите модели се декларирани до -10.Taa labaratorija, sto ja falite, mozete da ja tupite do koga sakate.
Tie sto se zanimavaat so klimatizacija ime e jasno zosto e napravena i deka nema nikava realna validnost NIKADE.
Gree kako brend za klimatizacija e mislena imenka za Haier, i toa go znaat site koi se zanimavaat so klimatizacija, zosto e taka, prasaj gi niv da ti odgovorat.
Haier e ok za bela tehnika, kade sto se borat so Midea.
Zatoa, sovet, ne se butaj nekade kade si se uste mal da komentiras.
Da ama site validni i relevantni brendovi se tamu.Taa labaratorija, sto ja falite, mozete da ja tupite do koga sakate.
Tie sto se zanimavaat so klimatizacija ime e jasno zosto e napravena i deka nema nikava realna validnost NIKADE.
Gree kako brend za klimatizacija e mislena imenka za Haier, i toa go znaat site koi se zanimavaat so klimatizacija, zosto e taka, prasaj gi niv da ti odgovorat.
Немој да им даваш вакви идеи те молам! Сега ќе улета Стрелчо со ексел табелите направени по дома,гугл транслејт од фински форуми и шематици од 笨蛋 страни каде јасно ќе се види ЕЕВ вентилот! Нели тој е најбитниотАко се осмелиш да речиш Пуларот е подобар од Тундрата, постави и документ со кој ќе го поддржиш тоа. Се останато вклучувајќи ги и навредите ќе ти бидат само дробење празна слама.
Taa labaratorija, sto ja falite, mozete da ja tupite do koga sakate.
Tebe ti postaviv prasanje, na koe bi trebalo da odgovoris.100% tocno, na vakvi fake news i akaunti i sitkaci za slama.na sekoj cekor, samo sertifikat i test. Ama Eurovent TEST a ne beli.meracinja i finajski sajtovi i postovi od prodavnicki pisuvanje.
A Eurovent ?Moj predlog e Gree Pular inverter 18K, mnogu pojaka klima od dvata spomnati modela. Nema da zgresis.
Lomo LCLH ne se uvezuva vo MK uste od 2017/2018.Добро еве јас не се разбирам искрено, затоа и побарав совет.
Колку што гледам Eurovent е сепак стара институција со седиште во Брисел. Факт е дека еднава клима поминала нивни тестинг, а другава не.
Gree како што спомнав предходно имам, Gree LC (во стан) и не сум презадоволен. Прво перките за хоризонтално насочување се искривија и запците веќе не фаќаат. Гаранција за тоа не ми признаа, физичко оштетување или незнам што. Пред нејзе ако застанам лади и грее ама еве се гаси ако мисли дека загреала иако е iFeel даљинско и насочено кон нејзе. Од друга страна тивко работи и помалце струја троши од on/off климата.
Во друг стан (односно куќа) имам Lomo LCLH 5,5kw и компресорот зимава го тресеше надворешниот ѕид. Многу непријатно чувство. Дали е до мајсторите или до климите сега? Во канцеларија имам стари Fonko 5.5 сплит/он/офф и после 20 год. уште работат релативно тивко, а Gree климиве што ги земав не се постари од 2 год.
Pitaj "muse", reci ce ti. Ali moram da ti kazem da je dobra, modulira super i lep zvuk vadi.Eurovent ?
Абе со секоја клима си иди и сервисно упатство во кое што пишува горе долу тоа што ни треба. Да беа толку добри моделите до сега ќе ги испосликаа тие сервисни и ќе ги постираа тука. Ама не.. подобро да се спамира и навредува, шоуто ионака ќе продолжи.Немој да им даваш вакви идеи те молам! Сега ќе улета Стрелчо со ексел табелите направени по дома,гугл транслејт од фински форуми и шематици од 笨蛋 страни каде јасно ќе се види ЕЕВ вентилот! Нели тој е најбитниот
После ќе следи хвалоспевот на седумте брзини на издув како клучна предност над конкуренцијата од Јапан и на крај ќе извадат заклучок дека тоа е уствари исто Дајкин ама поефтин и треба да си глуп да платиш за било што друго.
П.С. Гледан ни е филмот...