- Член од
- 24 август 2020
- Мислења
- 119
- Поени од реакции
- 137
ПерсонЛангаро 3.5 +
Персон 2.5 -
Давидовац 7.5+
Евротип
Давидовац
Лангаро
ПерсонЛангаро 3.5 +
Персон 2.5 -
Давидовац 7.5+
Евротип
од кога почна фаворити да играш ќе мора да се откажам од кладилница........кажи ми само уште што имаше на фенербахче-генчербирлиги пред да се исклучамПсж слепите два пати им прават пресврт екипи шо се борат за опстанок.
Псж не ја ни опулвам во билтен.од кога почна фаворити да играш ќе мора да се откажам од кладилница........кажи ми само уште што имаше на фенербахче-генчербирлиги пред да се исклучам
Дартвејдер ти си??
Три гола прво полувреме, само еден во второ...Блуминг - Индепендиенте Петролеро 5+ @ 4.23 (Yoni)
Играат утревечер, гостите имаат 20 заразени играчи и стручен штаб. Домаќините се засилија пред почеток на сезона, а и општо лигата е една од тие кај шо се игра отворен фудбал.
@Nino Manchester da li migo procita ovanino na aparatima
И до лани беше отидено упм, ама оваа година со ковид им отиде заработката од: навивачи, маркетинг, карти и се удрени само на местење.Не играм некое време кладиона, вчера ја гледав ПСЖ и такво куроболие одамна немам видено. Цигански тим. Пробав да го најдам центаршутот на Паредес но не успеав, а најдобро ќе ја доловеше целата утакмица. На резултат 1:2 кога демек бркаат, овој изведува слободен и ја набацува топката 20 метри во аут. Никаков обид немаше од цел тим да се тргне напред, дури Нант изгледаа ко фаворити во поглед на тоа колку лесно крадеа топка и правеа контри. Влезен е фудбалот одамна во септичка јама.
Ova postoi i na bet365,pred mn godini znam ke depositirav sitnis za da gledam strimovi,i posle godina mi gi kinea tie sto ke gi ostavam na akauntot za sledenje na strimovite.Прегледај го приврзокот 288077
Овие си мислат вака ќе ги натераат играчите да играат кај нив. Која глупост.
Maintenance of the account, хахаха, што бе, да не работат секојдневно нешто на акаунт кој можеби со години не е активен.
Абе ајдеПогрешна ти е информацијата ..... Не е така за ВЛТ исплати .... Не е така.
Да бе, сега гледам. Мислев bwin го измислија ова. Фората е ваљда што сум имал средства таму (0.59) па затоа ми пратиле ваков меил. Во случај да е празен акаунтот само го затвараат без никакви наплати.Ova postoi i na bet365,pred mn godini znam ke depositirav sitnis za da gledam strimovi,i posle godina mi gi kinea tie sto ke gi ostavam na akauntot za sledenje na strimovite.
Абе ајде,професијата ми е во оваа бранша.Затоа боље знам.Не си точноАбе ајде