Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
5 март 2018
Мислења
16.972
Поени од реакции
19.321
Псж слепите два пати им прават пресврт екипи шо се борат за опстанок.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.342
Поени од реакции
7.097
Псж слепите два пати им прават пресврт екипи шо се борат за опстанок.
од кога почна фаворити да играш ќе мора да се откажам од кладилница........кажи ми само уште што имаше на фенербахче-генчербирлиги пред да се исклучам

Член од
5 март 2018
Мислења
16.972
Поени од реакции
19.321
од кога почна фаворити да играш ќе мора да се откажам од кладилница........кажи ми само уште што имаше на фенербахче-генчербирлиги пред да се исклучам
Псж не ја ни опулвам во билтен.
Уствари општо Француско првенство не играм некое време.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Блуминг - Индепендиенте Петролеро 5+ @ 4.23 (Yoni)

Играат утревечер, гостите имаат 20 заразени играчи и стручен штаб. Домаќините се засилија пред почеток на сезона, а и општо лигата е една од тие кај шо се игра отворен фудбал.
Три гола прво полувреме, само еден во второ...

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.268
Поени од реакции
2.270
Не играм некое време кладиона, вчера ја гледав ПСЖ и такво куроболие одамна немам видено. Цигански тим. Пробав да го најдам центаршутот на Паредес но не успеав, а најдобро ќе ја доловеше целата утакмица. На резултат 1:2 кога демек бркаат, овој изведува слободен и ја набацува топката 20 метри во аут. Никаков обид немаше од цел тим да се тргне напред, дури Нант изгледаа ко фаворити во поглед на тоа колку лесно крадеа топка и правеа контри. Влезен е фудбалот одамна во септичка јама.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Не играм некое време кладиона, вчера ја гледав ПСЖ и такво куроболие одамна немам видено. Цигански тим. Пробав да го најдам центаршутот на Паредес но не успеав, а најдобро ќе ја доловеше целата утакмица. На резултат 1:2 кога демек бркаат, овој изведува слободен и ја набацува топката 20 метри во аут. Никаков обид немаше од цел тим да се тргне напред, дури Нант изгледаа ко фаворити во поглед на тоа колку лесно крадеа топка и правеа контри. Влезен е фудбалот одамна во септичка јама.
И до лани беше отидено упм, ама оваа година со ковид им отиде заработката од: навивачи, маркетинг, карти и се удрени само на местење.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.923
Поени од реакции
23.680
Screenshot_20210315-110100_Chrome.jpg

Овие си мислат вака ќе ги натераат играчите да играат кај нив. Која глупост.
Maintenance of the account, хахаха, што бе, да не работат секојдневно нешто на акаунт кој можеби со години не е активен.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Прегледај го приврзокот 288077

Овие си мислат вака ќе ги натераат играчите да играат кај нив. Која глупост.
Maintenance of the account, хахаха, што бе, да не работат секојдневно нешто на акаунт кој можеби со години не е активен.
Ova postoi i na bet365,pred mn godini znam ke depositirav sitnis za da gledam strimovi,i posle godina mi gi kinea tie sto ke gi ostavam na akauntot za sledenje na strimovite.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.923
Поени од реакции
23.680
Ova postoi i na bet365,pred mn godini znam ke depositirav sitnis za da gledam strimovi,i posle godina mi gi kinea tie sto ke gi ostavam na akauntot za sledenje na strimovite.
Да бе, сега гледам. Мислев bwin го измислија ова. Фората е ваљда што сум имал средства таму (0.59) па затоа ми пратиле ваков меил. Во случај да е празен акаунтот само го затвараат без никакви наплати.

Kajgana Shop

На врв Bottom