- Член од
- 10 септември 2009
- Мислења
- 159
- Поени од реакции
- 49
Drugari pak jas, se izvinuvam ako zamaram,
Napraviv account, no prvo mi pobaraa tel broj kako aktivacija, go staviv mojot tuka sto mi e... se ok go srediv profilot so adrsata od bugarskiot pasosh... za den-dva treba da mi ja odobrat kartickata Mastercard.
Issuing Cohntry Bulgaria
Passport Number Bugarskiot
Ve molam videte gi slikite sto gi prikaciv
Dali nesto zgreshv?
Dali PayPal direktno me vnese vo PayPal Makedonija? Damn it!!!
Ne mozev da ja pocnam registracijata bez tel na koj mi pratija sms i duri posle toa mozev da pocnam so registracija na sajtot... mislev deka ne bi bilo problem?
Edit probav www.paypal.com/bg i se logirav...
Ve molam tie sto imaat account, vaka li treba da izgleda? Ne gledam nikade withdrawal ama seushte ne mi e aktivirana kartickata...
Oh jesus, se izvinuvam sto zamaram
Ve molam sorry
Help please
Napraviv account, no prvo mi pobaraa tel broj kako aktivacija, go staviv mojot tuka sto mi e... se ok go srediv profilot so adrsata od bugarskiot pasosh... za den-dva treba da mi ja odobrat kartickata Mastercard.
Issuing Cohntry Bulgaria
Passport Number Bugarskiot
Ve molam videte gi slikite sto gi prikaciv
Dali nesto zgreshv?
Dali PayPal direktno me vnese vo PayPal Makedonija? Damn it!!!
Ne mozev da ja pocnam registracijata bez tel na koj mi pratija sms i duri posle toa mozev da pocnam so registracija na sajtot... mislev deka ne bi bilo problem?
Edit probav www.paypal.com/bg i se logirav...
Ve molam tie sto imaat account, vaka li treba da izgleda? Ne gledam nikade withdrawal ama seushte ne mi e aktivirana kartickata...
Oh jesus, se izvinuvam sto zamaram
Ve molam sorry
Help please
Attachments
-
162,3 KB Прегледи: 31
-
450,4 KB Прегледи: 29
-
19,5 KB Прегледи: 28
Последно уредено: