D
Deleted member 12196
Гостин
... или двете.бесплатно, самл треба душата да ја продадеш.... или газот.
... или двете.бесплатно, самл треба душата да ја продадеш.... или газот.
Пожелно би било и двете... или двете.
Вулгар, нервозата е природна појава кога ќе се соочиш со нешто на коешто немаш капацитет да одговориш, ниту вашите бајки наречени историја ве спремале на тоа. Но исто така и систематските обиди на го изнервираш соговорникот спуштајќи се на ниво кое рака на срце, прилега на твојата професија, вулгар, се патетични.
Гледам психодиспансерот отворен го оставиja синока.
Прегледај го приврзокот 287003
Со толку многу пациенти и пракса на форумот , ќе станам втор Фројд.,еj
Тешка работа е да си Татар. Треба да имаш карактер на Јеховин Сведок и газ на жетони. А душата сама си знае колку боли...бесплатно, само треба душата да ја продадеш.... или газот.
Како нема информации? Па сите пишани докази пронајдени се на старо-грчки, вклучувајќи ги и тие во Вардарска Македонија. Ќе ти држеше вода теоријата ако на пример се пронајдеа и пишани докази датирани пред наша ера на писмото од Каменот од Розета. Нели и тоа старо-македонско писмо било? Еве може ако се пишевте Грци може и ќе имавте шанси да воспоставите некаков континуитет, вака културолошки сте Србо-Бугари со претензии за Античка Македонија.На истава страна имаш текст за Омуртаг од Бугарија на грчки јазик. Сеа по логикава Грк е или Бугар, координирајте се со колегите.
Нема информации за јазикот на обичните Македонци во античко време, има само вакви текстови кој се поише за владеачката класа. Грчкиот бил толку распространет тој период што нема ништо чудно елитата да го користела. Всушност и владеачката династија се декларирала дека влече Грчко потекло. Меѓутоа за народот, има конфликтни информации дали биле или не Грци, а за каков јазик зборувале нема никакви податоци. У секој случај етногенезата за нас не е дека сме директни нивни наследници, туку melting pot ефект од домородното население и словенските досоленици. Нешто слична теорија имаат Бугарите за со Тракијците.
Едвај те чекаме да дојдеш.Форумов никогаш не ме разочарал-pосле Фејсбук,тука e the best freak show ever.
Дечки,вечерва ке се вратим отново и очекувам да бидете во добра форма.
Добро се подгответе , уште еднаш ги преговарајте главните опорни точки и гледајте да не заборавите нешто - там црвено ,пемпено ,мајки ,мочане ,псиене ... етцетера.... Сакам ви заредени со енергиja , просташки патос и борбен дембели'ам.
Ти за што се бореше за Југословенски Трст?Како нема информации? Па сите пишани докази пронајдени се на старо-грчки, вклучувајќи ги и тие во Вардарска Македонија. Ќе ти држеше вода теоријата ако на пример се пронајдеа и пишани докази датирани пред наша ера на писмото од Каменот од Розета. Нели и тоа старо-македонско писмо било? Еве може ако се пишевте Грци може и ќе имавте шанси да воспоставите некаков континуитет, вака културолошки сте Србо-Бугари со претензии за Античка Македонија.
Е арно ама, во 19 ти век, во екот на грчката пропаганда и Мегали Идејата, кога Грците ве убедуваа да станете Античчки Македонци и наследници на Александар Македонски, вие што напраивте? Вие се боревте за бугарската кауза, ВМОРО и за мајка Блгарија. Крвта не е вода.
На вистинскиот пат си- самоанализата и свеста за сопственото лудило е дел од доброто заздравување.Какви пациенти мајко мила
Добро, Фројдо Фројдов.На вистинскиот пат си- самоанализата и свеста за сопственото лудило е дел од доброто заздравување.
Се пронајде аНа вистинскиот пат си- самоанализата и свеста за сопственото лудило е дел од доброто заздравување.
И еве ти пишан доказ за Бугарите на грчки. Бугари се или грци? Дали тоа значи дела монголското татарско племе зборело грчки, чим плочата е на грчки? Кој кажа нешто за каменот од Розета, што бладаш? Аристотел тентов не е историчар. Такви у бугарија има со лопата да ги ринеш, сум работел таму сум ги видел. Ми ја цртаа бугарија до Сибир.Како нема информации? Па сите пишани докази пронајдени се на старо-грчки, вклучувајќи ги и тие во Вардарска Македонија. Ќе ти држеше вода теоријата ако на пример се пронајдеа и пишани докази датирани пред наша ера на писмото од Каменот од Розета. Нели и тоа старо-македонско писмо било? Еве може ако се пишевте Грци може и ќе имавте шанси да воспоставите некаков континуитет, вака културолошки сте Србо-Бугари со претензии за Античка Македонија.
Е арно ама, во 19 ти век, во екот на грчката пропаганда и Мегали Идејата, кога Грците ве убедуваа да станете Античчки Македонци и наследници на Александар Македонски, вие што напраивте? Вие се боревте за бугарската кауза, ВМОРО и за мајка Блгарија. Крвта не е вода.
Да, но покрај грчки пишани докази, постојат докази и на старобугарски јазик, имињата кои ги давале Бугарите не се грчки исто. Факт е дека во голем временски период, барем на Балканот, грчкиот бил lingua franca, ко што е денес англискиот во поголем дел од светот. Но барем јас не сум слушнал да е пронајден било каков пишан доказ на старо-македонско писмо и јазик кои биле различни од грчкиот. Тоа ми беше забелешката.И еве ти пишан доказ за Бугарите на грчки. Бугари се или грци? Дали тоа значи дела монголското татарско племе зборело грчки, чим плочата е на грчки? Кој кажа нешто за каменот од Розета, што бладаш? Аристотел тентов не е историчар. Такви у бугарија има со лопата да ги ринеш, сум работел таму сум ги видел. Ми ја цртаа бугарија до Сибир.
Нема потреба да се пишеме како Грци за да воспоставиме континует, доминантно сме словени измешани со Македонците што си живееле тука. Што и да биле тие Македонци, имало јасна дистинкција меѓу нив и грците, иако да, владеачката класа била хеленизирана. Никој не се борел за бугарска кауза, не лупетај.