Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 јануари 2021
Мислења
167
Поени од реакции
73
Член од
19 декември 2008
Мислења
2.084
Поени од реакции
2.225
Nek si i ti na mojoj strani makar jednom pa sutra nek snjeg udari :) :)
овде,немам против никого ништо!
сум на страната на правдата!
бараше доказ....сликовито му докажа....кратко и јасно,,,,а не како Шота слика секога и без потреба по 10 слики

а што се тиче снега,,,,ќе има снег за који дан))

Член од
5 мај 2016
Мислења
601
Поени од реакции
2.002
Член од
23 февруари 2015
Мислења
239
Поени од реакции
375
I sta si ti sa time dokazao da imas ono isto sto i ja cjelo vrjeme pricam ovdje da iznosite stvari i kitite se tudzim perjem. E ovako mladicu kad sam nesto napravis uradis da pomognes bilo kako ovoj iptv zajednici javi se ovako suplje price me ne zanimajuuuuuu.
Pas laje vetar nosi, ko je koliko pomogo ovde i ne samo ovde ljudi znaju. Ja se nikad nisam kitio niti cu a vidi se ko se kiti. Zato pokri se usima i smrdi u cosak koji si otiso.

Член од
13 јануари 2021
Мислења
167
Поени од реакции
73
Ovde je postalo kao na piljacu samo svadje i prepiranje koje bolji.Mesto da uzmete ljudima da pomazete ,vec treci dan sam napisao ako neko zeli da mi da neku listu niko nije ni rekao dacemo ili necemo alibzato 100 posta samo svadja i svadja necu reci dobivao sam.liste ali radilo je po 10 dana i ponovo mrak.Niste duzni da mi dajete ali to je dobra volja ako neko zeli dati.Izvinite na smetnji.

Член од
19 октомври 2016
Мислења
1.411
Поени од реакции
2.303
I sta si ti sa time dokazao da imas ono isto sto i ja cjelo vrjeme pricam ovdje da iznosite stvari i kitite se tudzim perjem. E ovako mladicu kad sam nesto napravis uradis da pomognes bilo kako ovoj iptv zajednici javi se ovako suplje price me ne zanimajuuuuuu.
P.S Ne prjetite na pm imate moju adresu sliku vidite pa dodzite.
Da ti nisi popušio neki stokholski sindrom. Ja sam te stavio ad acta jer mi nisi zanimljiv tako da mi ne pada na pamet da ti pišem na pm.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom