Rođeni ove godine melju sve pred sobom, jedino ih nakaradne sudije mogu zaustaviti.BOSNA & HERCEGOVINAPremier League
Tablica
Kraj
Velež Mostar---2
Borac Banja Luka--0
POZDRAV
Прегледај го приврзокот 286790
hvala na odgovoru,pozdrav@RALE-MONTENEGRO
ова е,,апликација,вградена инсталирана на смарт телевизор?
сите апликации,,,вградени,,,исталирани на смарт тв..работат само со еден генериран мак!!!којшто ќе го дадеш на провајдер .и ќе гледаш тв.
Sta se glupiraras,nista ti nemas.ccccccccc
Od mene vise ne trazi samo to cu ti napisati, i ti i njih 15 sto su slicnog razmisljanja.
Upravu si imas ti koji se krijes iza razno raznih nikova alo zemljace pokazi se ne glumi pe***cinu tuSta se glupiraras,nista ti nemas.
дај внимавај на речникот!!! после ќе речеш намерно те банирам..
Pa vidi mu profilne slike, jel sam nesto pogresno rekao?дај внимавај на речникот!!! после ќе речеш намерно те банирам..
Gresis,decko ima puno toga i mnogima je podelio liste ovde na forumu. Pitanje je samo kome zeli da pomogne a kome ne i naravno to je njegovo puno pravoSta se glupiraras,nista ti nemas.
тој не глуми,,,можеби и си е таков..) ама сепак јавно пишен збор е друго....Pa vidi mu profilne slike, jel sam nesto pogresno rekao?
Sto sam djelio djelio sam sad vise nikome ne odgovaram na pm.Gresis,decko ima puno toga i mnogima je podelio liste ovde na forumu. Pitanje je samo kome zeli da pomogne a kome ne i naravno to je njegovo puno pravo
Jag håller med, du hade rättтој не глуми,,,можеби и си е таков..) ама сепак јавно пишен збор е друго....