Заедничко возење тури - договарајте се тука

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Долги ви се релациите а јас имам МТБ, така да ако планирате нешто пократко, до 25-30 км може и јас да дојдам.
И со МТВ се вози. Потешко е ДА но се вози. Како пример ќе ги посочам Маседониан Бајк Рајдерс, речиси сите се со МТВ па под 60/70км не се :)

Утре ќе возам до Радуша. На кој му се вози, нека биде во 9:00 на бензинската Макпетрол во Влае после Влајко :)

Утре возиме со другар до Јегуновце и назад. Тргање од бензинска Макпетрол во Влае. Должина на тура 64 км. Кој сака, може да ни се придружи.

Абе ептен сте цвикатори, никој не се пријавува никогаш :) Планирам да возам во сабота, ако му се вози на некого нека се пријави :)

Здраво луѓе. Планирам викендот 15-16 септември да возам накај Козјак. Има ли некој заинтересиран, не ми се оди сам

Каква е вожњата до Седларево? Рамно ли е претежно, или има многу угорници?

Ич не е рамно, ја со кола сум идел до душа. Нека каже некој што извозел со точак каква е вожњата.

Незнам како можете да викате непознати со вас да се возат или да се качуваат во непознати возила

Од почеток кај што се двои патот за Седларево од стариот пат Скопје - Тетово да лазиш нема да изгубиш повеќе од 2 саати до видиковецот пред селото.Имаш околу 900 метри висинско качување а на некои места до 18% нагиб кои што ако не можеш со 1 во 1 во седечка положба да ги качуваш тогаш ќе потстануваш и во орбитрек положба најтешките делови ќе ги поминуваш но никако цело време во таа положба туку само кога е неопходно.Пред да одиш таму качи го прво Водно до горе и извежбај ги деловите после детското кај што има сличен нагиб како Седларево.

Последно уредено:
Сабота на некој да му се иде на Козјак со роад?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom