- Член од
- 18 декември 2020
- Мислења
- 7
- Поени од реакции
- 0
Директно со Apple контактирај или apple store каде што си
фала ти, веднаш ќе пробам!
Директно со Apple контактирај или apple store каде што си
Од искуство со Телеком мислев дека и со ВИП/А1 ќе биде исто, Телеком одма одговараат и без проблем добиваш код.се јавив, ми рекоа мора лично да поднесам барање... а јас не сум во македонија. се понудив и преку скајп или видео или скен од лична карта, но морало лично
Јас имав иста дилема и се одлучив за S21. Прво и основно ми сметаше што 12ка нема телефото камера.Здраво дечки, се надевам дека пишувам во правата тема.
Сакам да купам мобилен, но бидејќи не се разбирам, гледам што е најдоброто во моментов да го купам.
Со моето НЕпознавање, се одлучив помеѓу iPhone 12 или Samsung Galaxy S21.
Што од ова е подобро да се купи?
Не ми е битна цената, исто така немам навика да ги продавам телефоните и да ги менувам од година за година, што значи не ми е битно колку цена ќе држи за продавање следната година.
Планирам да го користам 4-5 години.
Дали можеби има нешто подобро од овие два на пазарот, во рангот на нивната цена?
За S21 знаев дека ќе добијам квалитет за цената што ќе ја платам.Јас имав иста дилема и се одлучив за S21. Прво и основно ми сметаше што 12ка нема телефото камера.
Би го споредил со 12 про, кој е 25 000 денари поскап, ама сигурно не вреди да им се доплати пошто ништо повеќе нема да добиеш (цела кај официјални дистрибутери). Во споредба со обичната 12ка, секогаш би Ѕ21.
Што да ти кажам за S21? Максимално респонсив, дисплеј, камера одлични, батеријата на 24 часа ја полнам (повеќе од 6 часа некаде активно користење) со супер фаст се полни за 1 час. *ствари што ми беа најважни мене
Во наредниов период ќе следи уште некој апдејт со што уште ќе се подобрат перформансите, камерата.
Ако те интересира нешто конкретно за 21 пиши
Оби бураз просто е, порано беше ајфон демек лидер за иновации ама одамна не е.За S21 знаев дека ќе добијам квалитет за цената што ќе ја платам.
Претходно користев S4, сега користам S8 и мислам дека е време да преминам на нешто поново.
Мислев да сменам на iPhone, али чим S21 е подобро од 12 (овие два ги споредувам, а не PRO-то, зашто се блиску со цената), но ваљда ќе си останам повторно на Samsung.
друже само Шаоми слушај ме, батали самсунг, 2021ва смеЗа S21 знаев дека ќе добијам квалитет за цената што ќе ја платам.
Претходно користев S4, сега користам S8 и мислам дека е време да преминам на нешто поново.
Мислев да сменам на iPhone, али чим S21 е подобро од 12 (овие два ги споредувам, а не PRO-то, зашто се блиску со цената), но ваљда ќе си останам повторно на Samsung.
Друже едини андроид телефон што сум го користел бил шаоми и бев презадоволен од него, ама да не се лажеме има фурни леб да јаде за да ги стигне Самсунг и Епл најмногу на делот од стабилност на софтверотдруже само Шаоми слушај ме, батали самсунг, 2021ва сме
па и ја исто бе друже само на пунач, ни ромови сум барал ни ништо. X3 моментално имам, презадоволен сум. Шаоми последниве 2 години многу напредна и софтверот е мазен како путер, не ми залагирал телефонов ниеднаш буквално. 120 херци екранот, лизга.Друже едини андроид телефон што сум го користел бил шаоми и бев презадоволен од него, ама да не се лажеме има фурни леб да јаде за да ги стигне Самсунг и Епл најмногу на делот од стабилност на софтверот
Да беше оби технички спремен лик што ќе прави лудории и експерименти со ромови инсталација на посебни апликации за да има боље камера и слично ајде да те разберам
Ама он бе РОМ ќе иде у Шутка кај виганите да бара не јеби, си сака да стави сим картичка и телефонот да спие наредни неколку години само пунач да му покажува, а не како возач на алфа од тркач механичар да стане
Да пишеше ограничен сум на кило сончоглед или нешто да му даваш прајс/перформанс калкулации, ама он убаво ти кажа не ми спомнувај кое колку губи или колку ќе платам за тие перформанси дај ми што нема да ме умара да го удрам у ѕид следни 4-5 години
Ни Самсунгот ни Ајфонот не оди со полначТуку коа сте кј пуњачиве, ајфонов не иде комплет со пуњач?
ќе го пуни преку ноќ со стариот полначНи Самсунгот ни Ајфонот не оди со полнач
При телефон од 50к вреди да инвестираш во полнач уште ~1000.ќе го пуни преку ноќ со стариот полнач
е с21 ама многу јака телефото камера што имаЈас имав иста дилема и се одлучив за S21. Прво и основно ми сметаше што 12ка нема телефото камера.
Би го споредил со 12 про, кој е 25 000 денари поскап, ама сигурно не вреди да им се доплати пошто ништо повеќе нема да добиеш (цела кај официјални дистрибутери). Во споредба со обичната 12ка, секогаш би Ѕ21.
Што да ти кажам за S21? Максимално респонсив, дисплеј, камера одлични, батеријата на 24 часа ја полнам (повеќе од 6 часа некаде активно користење) со супер фаст се полни за 1 час. *ствари што ми беа најважни мене
Во наредниов период ќе следи уште некој апдејт со што уште ќе се подобрат перформансите, камерата.
Ако те интересира нешто конкретно за 21 пиши