- Член од
- 13 јануари 2021
- Мислења
- 167
- Поени од реакции
- 73
dali ima neko ovu listu dami posaje sto je bila sa vise konekcija bio bi mu zahvalan http://placa.work:5115
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne dira Marko nikog nego se svi pritajili i vrebaju.Objavi nesto zatrpace ti inbox.Marko Cepenkov
Jel iko ostao na ovom forumu ili si ih sve banirao sta se desava ovo?
i babuka bi sine-Ja bih jednu listu od @elmu986 ali onu iz gepeka sto je drzi u crvenom mercedesu
Tesko brate nemozes nadavati ovima evo citam postove recimo nekim prije 10 min dao dwa brata sa 400 konekcija ide lagano post za 5 minuta treba mi neka drugaNe dira Marko nikog nego se svi pritajili i vrebaju.Objavi nesto zatrpace ti inbox.![]()
припази малку на својот речник!!!Mozete se jebat ,monter vas demontirao
P.S Ne odnosi se na moje prijatelje pronaci ce se vec sami oni koji su.
Автоматски споено мислење:
Tesko brate nemozes nadavati ovima evo citam postove recimo nekim prije 10 min dao dwa brata sa 400 konekcija ide lagano post za 5 minuta treba mi neka druga![]()
Pa odblokiraj covjeka jel moram ja opet peticije pisati ili kako ?припази малку на својот речник!!!
форум сепак е ова,,нашпишаното,останува,,не е БИТАК!пазар
кого да одблокирам??Pa odblokiraj covjeka jel moram ja opet peticije pisati ili kako ?
I kakav je to ban 2 godine pa nije covjek terorista jest da je malo lud al Split je cudan grad Torcida, Goran ovo ono valjda razumjes sta ti govorim![]()
monter100кого да облокирам??
кој е блокиран?
Zastarilo to dado ima na google ja se jos moro izvinjavati sto nisam provjerio prije nego sam postiraoJa kanala brate ovdje, ludilo
212.200.102.3:5000/udp/239.0.0.1:5000
evo skenirajte ljudi , ako ne znate evo foto tutorial
Zastarilo to dado ima na google ja se jos moro izvinjavati sto nisam provjerio prije nego sam postirao![]()
Ovo ti je tacno minimum 10 god staro hehe !Zastarilo to dado ima na google ja se jos moro izvinjavati sto nisam provjerio prije nego sam postirao![]()