- Член од
- 5 октомври 2017
- Мислења
- 636
- Поени од реакции
- 2.073
Cestitke Dinamu na prolasku dalje, Maminjo je napravio instituciju sta god mislili o njemu. Bravo i za Zvezdu, hrabra u dvomecu sa kakvim takvim Milanom.
ovo je minimum, gura ali bolje bi bilo i5 sa 3GHz min, ili i7 i minimalno (8GB RAM-asta zahtjeva ovaj emu ram, cpu, grfika
Pisao sam odavno bitan je upload tog sto ima drim, a ne vas koji imate.[QUOTE = "dadoxy, post: 9250907, member: 129871"]
Dakle, [USER = 128196] @ Starbucks1 [/ USER] je bio u pravu kad je pisao da se moze dream gledati, istina treba izmijenit masu adresa dok naidjes na neki koji ne šteka, ali može.
Sinoć sam odgledao cijelu tekmu na anskpanskom dreamu i sve je radilo besprijekorno.
Danas sam našao još neke koje takodje rade odlčnno, ono što sam zlljučio da je sve ispod 30/10 mbps insuplejo sto se tice rzine za takav stream, ali kažem nije vezir presudna da bi bledao. Vecina njih na koju sam naisao je štekala i na duplo jačoj brzini.
Mislim da svaki deseti mozda koji nadjes ima šansu da radi besprijekorno, šta su razlozi nemam pojma .. to nek objasne ovi reselleri i koji su u tom svijetu cardsharinga dugo, oni sigurno znaju.
Evo sad gledam Eurosport i Sullivana i radi perfect.
Прегледај го приврзокот 285829