Блам држава

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Имав 40 температура......поима немав дека ме бараат, сабајле разбрав......еве сум си дојдов по решението. Кул, мртов ладен.......ЦАР!

Браво началниче!
Требаше Господинот Мијалков да амортизира малку со нешто како: Мише кај си од коа те неам видено си се попрајл малку, шо навака ова време :icon_lol:

Член од
17 август 2009
Мислења
3.680
Поени од реакции
5.309
Сето ова е ок ако не мислиш да создаваш семејство. Вака ако си создал веќе семејство, живееш во Скопје и ова го кажуваш при здрава свест, тогаш е жално не за мене или некој друг туку за твоите деца.
o_O
Икрено не ти го капирам постов. Каква веза има со тоа што ти го реплицирав уназад за моменталната очигледна и реална ситуација у која е државава години и години наназад.
Дали си живеел у Скопје или Тетово, Охрид, Битола. Со или без семејство исти курац, сите сме у исти пакет.
Што очекуваш еве кажи ти, у денешно капиталистичко доба.
Или уште подобро, што ти превземаш или си превзел досега за да биде поарна ситуацијава у МК.

Пошто вака по нет на муабет курнази, палачи на ситуации, internet warriorsи мн ги има.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.009
Поени од реакции
12.634
Како граѓани на оваа напатена земја, најмалце шо можат да направат е оваа реалност да ја овековечат во некој филм или серија, и на крајот да пишува со огромни букви снимано според вистински настани.
Некогаш си мислам какви се глупости не преживеавме, да седнеш да раскажуваш на кој било северно од Србија ќе се крсти и нема да те верува. Нека дојде некој шеик да не среди и мирни глајте.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.835
Ако утре не окупира некоја суперсила верувам дека сите граѓани ќе излезат со цвеќиња да ги дочекаат. Не се знае веќе кој јаде кој пие.
Се знае кој пие и јаде...и кој плаќа (народот)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.708

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.342
Поени од реакции
21.700
Нормално дека Заев раководел, кој друг!? Тој е најпаметен, најучен, најдобар, најубав, од сè се разбира, мајка го роди народ да води.

Едно време сам себеси се постави за претседател на Совет за судски реформи. Сам ќе го реформираше судството според негово тефтерче, ама штета што членовите го напуштија советот, бидејќи внатре сè имало, само судски реформи немало.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
П.С. консултација со некој од правнициве на форумов, имот и сметки не може да се замрзнат за помагање на бегство, туку само ако се за истрага за финансиски криминал и постои сомневање дека имотот е стекнат на криминален начин. Пропуштам нешто?
Ако имотот е стекнат со организиран криминал, обвинетиот е должен да го докаже легалниот начин на стекнување наа имотот, и секој имот што е префрлен од обвинетиот без надомест мислам беше во последните 4 години се конфискува...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.353
Поени од реакции
24.041
Ако утре не окупира некоја суперсила верувам дека сите граѓани ќе излезат со цвеќиња да ги дочекаат. Не се знае веќе кој јаде кој пие.
Priznaj deka na amerikancite mislese koga napisa supersila. Cisto se somnevam deka Rusite so cvekje ke gi precekvate, posebno vie, drugiot drzavotvoren narod.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.353
Поени од реакции
24.041
Знам дека е така, само сеуште не сфаќам како секогаш на вас Македонците вакви работи, и се останато ви е смешно и го пакувате во хумор.

Пак ќе кажам, пишувам општо ме лично за тебе или било кој. Како еднаш една ваква работа не ве натера да ги поплавите плоштадите, како еднаш не ве натера чин направен од Албанците да ги поплавите плоштадите, туку гледавте клипови од К-15 со што ве подполнуваа како нација. Како во толку години изминати ни еден штаб на сдс не е демолиран. Дали е до мене што не тече само македонска крв, па не можам да го сварам ова.

Уште еднаш не го сфаќај лично, ова е прашање за цел форум, ти како женско од тоа што знам од форумот си далеку далеку и од пред многу мажи Маледонци за оваа тема.
Nemoj be Ilija so vakvi muabeti. Nemoj. Ke te zemat na oko mnogu tuka borci za prava i pravdini koi na vremeto se ubija od na protesti izleguvanje. Se nesto im precese, za se nesto protestiraja i se taka do kaj 2016- 2017. Posle izgleda potporasnaa pa znaes obvrski, karieri, nemanje vreme itn itn.
Nema veze, bitno dobri nameri imale. I sega imaat samo jbg vreme se nema, zatoa inaku znaes sto ke pravea po ulici. Rsum, rsum ke pravea.

Kajgana Shop

На врв Bottom