Со Ваљадолид ги гледав на ништо не личеа Реал пред голот да го дадат, Куртоа спаси неколку зицери. Можи да се проба 1 и тим 12+ напаѓачки фудбал игра Аталанта.Аталанта - Реал Мадрид - 1 или 1X
Реал само со 12 играчи од прв тим ќе допатува во Бергамо, се друго ќе биде младинци.
Бензема, Карвахал, Рамос, Хазард, Феде Валверде, Марсело, Родриго, Милитао и Одриозола се повредени.
Со оглед на напаѓачкиот потенцијал на Аталанта, фактот што ова нема да им е прва сезона во ЛШ и колку толку имаат малце искуство, домашен терен, нема да ме зачуди да победат задутре против Реал.
Ќе удрат на одбрана ептен.Со Ваљадолид ги гледав на ништо не личеа Реал пред голот да го дадат, Куртоа спаси неколку зицери. Можи да се проба 1 и тим 12+ напаѓачки фудбал игра Аталанта.
Ќе се игра утре, гостите уште не влегле во Тунис.Etoile Sahel-Young Buffaloes 1 -1 @ 1.80 (Yoni)
Реванш натпревар, Етоил победи првата со 2:1. Требаше да се игра викендов, ама презакажан натпреварот ради регулативите со ковид, не му беше дозволен влез на гостите во државата. Се очекува да влезат во Тунис само неколку саати пред натпревар, а имаат само 15 фит играчи (10 не отпатуваа). Етоил е доста поквалитетен, гостите во 2021 година имаат одиграно само 3 утакмици.
денес не не направи добитниОд сега пред утакмица ќе ги постирам типовите, да не се увреџат браќата професионални кладилничари, кај сакам јас така
Ете за утре Лацио со Баерн дава гол ; тим 1 2+;
Атлетико Челзи 1
знаев дека инкер ќе ми направиш, ја имам севиља победа со холштајн Т2 2+, јуве и бриж 2+ второ и брајтон победа.............Брајтон 1
Осасуна 1х![]()
знаев дека инкер ќе ми направиш, ја имам севиља победа со холштајн Т2 2+, јуве и бриж 2+ второ и брајтон победа.............
ДокторскиСевиља 2 Двојна и Сигурна 10.5 коеф![]()
А еве го добитниот тикет за вечерваБрајтон 1
Осасуна 1х![]()