Ma objasnio sam mu ja, samo htio da dobijene Hits-e ubaci u listu da moze da gleda u playeru jer config mu ne odradi automatski listu!u al si mangup, trebalo bi da se zoveš Saveta sa tako beskorisnim savetima, livegopanel nema tokene !!!
Hvalaimas u pp dva MACa sa dva razlicita servera
во интерес на вистината!p.s.Samo da se zna da sam ban dobio zbog toga što sam panelu napisao da nije žvaka za seljaka, po meni prestrogo , al eto Marko ima Murgine metode , prvo te ponudi cigarom pa te poslije razbije
Da,to sam napisao , ali ne vidim sta je tu uvredljivo , koliko znam panel ima farmu pilića, samo sam mu rekao da se bavi svojim poslom, al hajde nije vise ni bitno on je meni na to napisao da si popušim , vjerovatno da on nije to napisao ti moj post ne bi ni primjetioво интерес на вистината!
и двајцата претеравте!
мораше да оладите малку!
инаку еве дали само тоа си пишал
цитат
Aj ti u kokošinjac /peradarnik amo si stručan provjereno , a mani se ovih sofisticiranih poslova , nije žvaka za seljaka
Aj ne laprdaj ,
On je realno zaslužio ban za ˝popuši˝ i niko mu nije kriv što ga je lako isprovocirati pa da se ne zna kontrolisati šta piše .Jel traktorista jos na hladzenju
Автоматски споено мислење:
Iako nismo u dobrim odnosima ja sam da i njega odblokiraju, tu opciju bana treba ukinutiOn je realno zaslužio ban za ˝popuši˝ i niko mu nije kriv što ga je lako isprovocirati pa da se ne zna kontrolisati šta piše .
Evo i ja kao kralj dajem pomilovanje , fali mi na dvoru jedna osobaIako nismo u dobrim odnosima ja sam da i njega odblokiraju, tu opciju bana treba ukinuti
Kralj sam ja international ti si klon.Evo i ja kao kralj dajem pomilovanje , fali mi na dvoru jedna osoba
Mislim da je moderator napravio veliku gresku zbog @panelrazarac nije mi zao njeg ali mi zao pilica, oni ce da budu kolateralna steta jer ovaj @panelrazarac ko zna sta ce napravit kad nema pristup forumu ! Ako nista bar zbog pilica past ce mrtve glave a moderator ce snosit moralnu odgovornost !Iako nismo u dobrim odnosima ja sam da i njega odblokiraju, tu opciju bana treba ukinuti