Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Kakve su ovo peticije braćo mila , ja sam mislio da su kultovi ličnosti umrli sa socijalizmom :D

Ima nade ...ima nade još za napaćene balkanske narode ,samo treba pravedan vođa ( taj sam :D ) da povede narod pa da svi zajedno zapjevamo :
Ustajte prezreni na svijetuuuuuuuuu
Svi sužnji koje mori glaaaaaaaad!

pa da u prdekanu strpamo sve kapitalističke isprdke i oduzmemo im imovinu pokradenu od usta naroda :D

E ljudi sta da vam kažem nego hvala , da sam kralj to sam mislim znao :D , al sad znam i da sam pravedan kralj čim tolike narodne mase stoje uz mene :D

Bit će listi bit će da ne bude off topic, nemate mi potrebe pisati u inbox vec provjeravajte svoje inboxe, a oni koji nisu stali uz kralja nek se i dalje druže s buranijom pa neće ni dobru svadbu moć gledat :D

p.s.Samo da se zna da sam ban dobio zbog toga što sam panelu napisao da nije žvaka za seljaka, po meni prestrogo , al eto Marko ima Murgine metode , prvo te ponudi cigarom pa te poslije razbije :D

a, gde je panel, sta je sa njim, sta je on skrivio

Последно уредено:
p.s.Samo da se zna da sam ban dobio zbog toga što sam panelu napisao da nije žvaka za seljaka, po meni prestrogo , al eto Marko ima Murgine metode , prvo te ponudi cigarom pa te poslije razbije :D
во интерес на вистината!
и двајцата претеравте!
мораше да оладите малку!
инаку еве дали само тоа си пишал
цитат
Aj ti u kokošinjac /peradarnik amo si stručan provjereno , a mani se ovih sofisticiranih poslova , nije žvaka za seljaka
Aj ne laprdaj ,

во интерес на вистината!
и двајцата претеравте!
мораше да оладите малку!
инаку еве дали само тоа си пишал
цитат
Aj ti u kokošinjac /peradarnik amo si stručan provjereno , a mani se ovih sofisticiranih poslova , nije žvaka za seljaka
Aj ne laprdaj ,

Da,to sam napisao , ali ne vidim sta je tu uvredljivo , koliko znam panel ima farmu pilića, samo sam mu rekao da se bavi svojim poslom, al hajde nije vise ni bitno ;) on je meni na to napisao da si popušim , vjerovatno da on nije to napisao ti moj post ne bi ni primjetio ;)

Iako nismo u dobrim odnosima ja sam da i njega odblokiraju, tu opciju bana treba ukinuti :)
Mislim da je moderator napravio veliku gresku zbog @panelrazarac nije mi zao njeg ali mi zao pilica, oni ce da budu kolateralna steta jer ovaj @panelrazarac ko zna sta ce napravit kad nema pristup forumu ! Ako nista bar zbog pilica past ce mrtve glave a moderator ce snosit moralnu odgovornost :vrtioci: !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom