- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.030
Дечки некој да понуди некоја работа за по Скопје, нешо околу кујна, сендвичари. Не мора да е нешто ваау, за краток период се работи, неколку месеца.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам друже мое беше да прашам.Во Скопје може да се најде работа но, скап е стандардот.
Зависи што образование имаш завршено, какво работно искуство имаш и најважно во која гранка имаш желба да работиш, дали се однесува за тебе или твој работобарач, може ќе треба да се фати и некоја врска. За тој што сака да работи има работа. Со среќа, може некој ќе ти напише лична порака. Ху ху...Не знам друже мое беше да прашам.
Зависи што образование имаш завршено, какво работно искуство имаш и најважно во која гранка имаш желба да работиш, дали се однесува за тебе или твој работобарач, може ќе треба да се фати и некоја врска. За тој што сака да работи има работа. Со среќа, може некој ќе ти напише лична порака. Ху ху...))
За која компанија станува збор? Повеќе инфо може?100% Сигурна заработка со најдобрите производи за силен имунитет, и многу други придобивки од програмата на оваа компанија. Прва и најдобра online продавница која ѓи наградува нејзините корисници! Неограничени можности за заработка без никакви услови и тековни трошоци. Заработувај од дома .
За повеќе инфо ке ве молам да ми пишете во порака и тука ке ви дадам контакт број за да се договориме и да ви закажеме мала средба на зоом апликацијата. Тука ке можете да видите визуелно и ке ви биде прикажано како функционира нашата компанија и колкави се заработките.За која компанија станува збор? Повеќе инфо може?
Е пиши ми у две-три реченици во порака де за која компанија станува збор. Како ми ја претстави, очекувам барем со 2-3 реченици да ме испочитуваш во порака. За Зум, ќе размислам, како одеднаш ме покани?За повеќе инфо ке ве молам да ми пишете во порака и тука ке ви дадам контакт број за да се договориме и да ви закажеме мала средба на зоом апликацијата. Тука ке можете да видите визуелно и ке ви биде прикажано како функционира нашата компанија и колкави се заработките.![]()
Очигледно е дека станува збор за МЛМ шема со некои Хербалајф гомненцаЕ пиши ми у две-три реченици во порака де за која компанија станува збор. Како ми ја претстави, очекувам барем со 2-3 реченици да ме испочитуваш во порака. За Зум, ќе размислам, како одеднаш ме покани?![]()