Е го суши воздухот климата.... и тоа се гледа на термометарот кога ќе го доближиш поблиску пред климата.
Стрелчо сакал да крени степени пред да слика.... ама заборавил на влажноста или пак си мислел нема да ја забележиме хахах
А вие на форумов верувајте му дека по гаќи се шетаат дома...
Ја ќе снимам, вие со тоа кинезаријата нишо не снимате само лајте ко пци на форумов
А кога е снимено... тој што го интересира ќе го прегледа видеото или во описот ќе си види каде на 2-3 места има фатено кадар од убав доказ кога е снимено.
Еве за тебе специјално на 30тата минута од ова видео.
Еве снимам пак нешо пресно така кратко, ќе го пуштам приквечер се надевам.... ако не од понеденик оти утре лојзето че го кројам.
GoldenBoy ti si edinstven na forumot koj detalno so skici se iskazuvas so aparatura za merenje usis i izduv so se si opremen ama cel sprat tesko da zagrees sigurno si e zatvoril i vratata.Mojava 7 kw nakaci so potrosuvacka i si vrvi so 1290w ama 24 stepena e vo dnevna
Alal ti vera na site videa na site grafikona a sto kazuva bratot tvoj kako mu grejat dvata Ambera.
A utre ne se kroe celo lojze toa samo adet edna dve loznici i posle se prave skara se pie se vesele.
Ubavo da si pomines utre na lojzeto pa spodeli nekoja slika