Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
:aplauz:

Не знам зашто ама видеово од страна што го пуштив.. кравава што влезе на терен ме потсети на Интер вчера ,онака не знаеја што да праат на терен ко кравава исто се врткаа околу гол.
https://off.net.mk/offside/fudbal/bugarsko-skandiranje-na-denot

Бонус,управата на Јуве скандира Говедо,Говедо кон Конте.

Former Juventus President Giovanni Cobolli Gigli reveals why he had doubts about ‘wild’ Antonio Conte and adds: ‘I wouldn’t want to be his wife or his daughter.”

Juventus President Andrea Agnelli and Conte were involved in a clash at the end of Juventus-Inter last night.

“Andrea Agnelli vented everything he had accumulated against Conte after a tense game,” Cobolli Gigli told Punto Nuovo Sport Show.

“However, he used offensive words and that was a mistake,” the former Juventus President added.

“Conte is surely a very competent coach, but he is a bit wild. I wouldn’t want to be his wife or his daughter.

“He has important technical values, but on a personal level it’s a bit different.

“We thought about him when we wanted to replace [Claudio] Ranieri, but I had to tell [Jean Clause] Blanc what he had done when we played against Arezzo, winning 5-1.

“Conte was the coach of the Tuscans and you could hear him shout in the dressing room because we didn’t draw the game, it was a nonsense reaction.

"In my opinion, his style and his mentality were not appropriate for a Juventus coach."

Наводно вчера Паратичи пробувал да го наговори Н.Барела да го напушти интер и да се пресели во Јуве.Тоа било една од причините за кавгата меѓу Конте и управата на Јуве.

Наводно вчера Паратичи пробувал да го наговори Н.Барела да го напушти интер и да се пресели во Јуве.Тоа било една од причините за кавгата меѓу Конте и управата на Јуве.
Барела после мечот со Фиорентина изјавил наводно дека сака да биде како Маркизио :pos:

Најбитен играч според мене на Интер му е Брозович, додека барела е совршен и идеален за системот на Конте.

Истиот изворја демантира оваа гласина за Барела и Јуве :)

Уште морат да работат Демирал и Де Лихт, посебно кога голманот додава тука и кога има пресинг од противникот, многу се мачат овие двајца со изнесување на топката додека кога се у игра Џорџо и Бонучи друга е приказната у изнесувањето на топката, тоа ми е само забелешка од натпреварот со интер, се другото рутински.

Сега ал ин мора со Наполи, на победа и ништо друго. Форца!

Уште морат да работат Демирал и Де Лихт, посебно кога голманот додава тука и кога има пресинг од противникот, многу се мачат овие двајца со изнесување на топката додека кога се у игра Џорџо и Бонучи друга е приказната у изнесувањето на топката, тоа ми е само забелешка од натпреварот со интер, се другото рутински.

Сега ал ин мора со Наполи, на победа и ништо друго. Форца!

Не ги кривам нивните грешки пошто ни Буфон ни Бенанкур не знаат да дадат сигурен пас у таа зона и им се тресат нозете.
Друго е кога се Шчесни и Артур на тие позиции..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не ги кривам нивните грешки пошто ни Буфон ни Бенанкур не знаат да дадат сигурен пас у таа зона и им се тресат нозете.
Друго е кога се Шчесни и Артур на тие позиции..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Да, башка и тоа што викаш, плус и Келини и Бонучи знаат да изнесат топка за разлика од Демирал и Де лихт, мора да се работи на тоа сигурно забележал Пирло бидејки кога ни праваа пресинг 10 минути неможевме да излеземе од шеснаесетник, со подобри екипи ќе го јадеме така.

Site baraa da se trgne zvezda ama Anjeli kazal deka konte e del od istorija na Juve i nemalo da ja trgne zvezdata. Sto da kazam samo GOSPODIN i pol a konte(so mala bukva namerno) ne vredi ime da mu go spomnuvam shinterski kreten. BTW igrashe za Juve do 2004 a tatko mu na Andrea, Umberto beshe pochesen pretsedatel na Juve 30 godini do smrtta 2004, sigurno od dete go znae Andrea shto e uste polosha situacijava so sredniot prst. Kretenchina idiot pak kje kazam

Брадава чисто сумљам дека знае воопшто и кој е Дибала и со кој спорт се занимава, а камоли да изгледал негова утакмица. Дошле дечкине од Адидас пред да забега во некој стриптиз клуб, му дале дрес од Јуве и текст што да каже и снимиле видео :D

Најверојатно толку од Артур сезонава, ќе се следи уште недела две, но не е оптимистично и ќе треба најверојатно операција. Нека одат упм и повреди и се, еден асален имавме и тој се повреди. Време е за Фаџоли да го фрлат в оган!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom