La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама имаме и 2 плус утакмици со Севиља.
Да не дојдевме до тука со толку мака, радо би да испаднеа. Поарно да се одморени за наредна недела со ПСЖ...

Повредите ни ебаа мајката, без десен бек играме моментално и со пола штопер.
А напред и средина ептен тенки. Осум играчи ни фалат.

Утре ќе се измучиме, Севиља на последните 5 утакмици гол нема примено.

Со нерешено со даден гол сум ептен задоволен.

Повредите ни ебаа мајката, без десен бек играме моментално и со пола штопер.
Прејак опис за моменталната ситуација во одбрана, ова пола штопер се однесуваше на Умтити? :pos:

Добро бе Бускец не знае да игра штопер? Алба не знае да игра десен бек?

Ќе го лапни некој Тапиа на лето. Сите три клубови се интересираат и може да бира каде ќе игра. Од нигде никаде излезе и сигурно не е поскап од 30 милки. Багатела! :D
FB_IMG_1612954646484.jpg

Добро бе Бускец не знае да игра штопер? Алба не знае да игра десен бек?
Како бе да игра Алба десен бек?
Тие асистенции што ги праи, отварање простор по таа лева страна, усогласувањето со Меси не може да го замени никој. Што ќе ни е на десен бек и така е дупе во одбрана само џабе ќе ни смета.
Пишав јас кај нас во фан клубот, може да се проба со 3(5) во одбрана, Фирпо да оди десно.

Ќе го лапни некој Тапиа на лето. Сите три клубови се интересираат и може да бира каде ќе игра. Од нигде никаде излезе и сигурно не е поскап од 30 милки. Багатела! :D
Прегледај го приврзокот 283450
Колку ме изнервира некни, го скапа подмолно од удари Суарез, чергар.

Печен е за кај нас :ROFLMAO:

Кои три клубови се интересираат?
Барса, Реал, Атлетико плус Баерн, ПСЖ и Јуве
Како бе да игра Алба десен бек?
Тие асистенции што ги праи, отварање простор по таа лева страна, усогласувањето со Меси не може да го замени никој. Што ќе ни е на десен бек и така е дупе во одбрана само џабе ќе ни смета.
Пишав јас кај нас во фан клубот, може да се проба со 3(5) во одбрана, Фирпо да оди десно.
Па или тој или Фирпо. Алба го кажав ради тоа што е поискусен. Фирпо не знам колку би се снашол.

Лелеле како ги измеша Кунде :cuc:
Кога ја гледам Севиља како игра се си мислам дека тие ни се поголема конкуренција за титула од Реал и Барса оваа сезона.

Кога ја гледам Севиља како игра се си мислам дека тие ни се поголема конкуренција за титула од Реал и Барса оваа сезона.
Севиља се конкуренти на барса и реал, атлетико ќе е четврти.

Како изигра прво полувреме жити се?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom