Запознавање

• Креатор на темата Креатор на темата Dimithry
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 декември 2020
Мислења
14
Поени од реакции
36
здраво, сакам да прашам, со девојчето си пишуваме 2 месеци бидејќи беше у странство и сеа ќе си дојде ама она има дечко од странство нема врска тоа. Што би ми предложиле да разговарам со неа кога ќе одиме на кафе,бидејќи прв пат ќе се видиме, какви теми итн ако може некој предлог би ми значело многу, фала однапред

може да дискутирате за моменталната ситуација со корона вирусот, од каде сето тоа почна. Дали беше од лилјак, дали јудеомасоните имаат умешано прсти, дали е дип стејтот, можеш да го развлечеш муабетот у многу правци. И на крај да допреш во неа ќе ја прашаш како се чувствува во врска со тоа, и кога ќе биде ранлива како срна ќе ја залапаш. После тоа можеш да ја прашаш дали сака да ти биде господарка.

Ам до сега како разговаравте? Имате ли заеднички интереси, филмови, музика, книги па дури и гејминг..

здраво, сакам да прашам, со девојчето си пишуваме 2 месеци бидејќи беше у странство и сеа ќе си дојде ама она има дечко од странство нема врска тоа. Што би ми предложиле да разговарам со неа кога ќе одиме на кафе,бидејќи прв пат ќе се видиме, какви теми итн ако може некој предлог би ми значело многу, фала однапред
има дечко не излегувај со неа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom