Kaleb
Where we’re going, we don’t need roads!
со среќа што си земал Указ, а твојот посредник незнае да ти каже дали можеш побрзо?Zdravo imam ukaz N:276/2020 preku posrednik sum slobodni termini ima kraj na noemvri ima li nacin za pobrzo da se zeme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
со среќа што си земал Указ, а твојот посредник незнае да ти каже дали можеш побрзо?Zdravo imam ukaz N:276/2020 preku posrednik sum slobodni termini ima kraj na noemvri ima li nacin za pobrzo da se zeme?
А да си најдеш некоја друга забава? Да гледаш филмови или да земеш да учиш нешто,било што?Kolko se sansite da se zeme ukaz poteklo roditel i brat pozdrav
Sent from my SM-G960U using Tapatalk
Haha yes taman si e rabotaА да си најдеш некоја друга забава? Да гледаш филмови или да земеш да учиш нешто,било што?
Штета што не се замараат или немаат време инаку него и пар ликови слободно би ги одморил од темата на некој месец.
За другарот кој сеуште е на положително испративме само молба без копија од пасош, има ли шанси заради тоа да не го испратат во Амбасада? Да пратиме повторно со копија од пасош или?Najdobro e BT konzulat i ako si na polozitelno vekje mozes da pratis molba pred da ti izleze ukazot. Imase clenovi koi napravija taka i odma koga im izleze ukazot im pisuvase deka e praten BT ili SK. Ama mozes i odkako ke ti izleze prakjas molba so kopija od pasos preku dhl do min za pravosudie toa stiga drugiot den i mene mi se smeni status za 1 nedela deka udostoverenieto e prateno vo BT
Sent from my iPhone using Tapatalk
За другарот кој сеуште е на положително испративме само молба без копија од пасош, има ли шанси заради тоа да не го испратат во Амбасада? Да пратиме повторно со копија од пасош или?
Jas go zemav vo Ambasada vo Skopje, a tie nekolku dena posle mene vo SofijaПосле овие реклами, се враќаме во програма со новостите на зададената тема.
Автоматски споено мислење:
Дали тие твои пријатели околу твојот датум зеле државјанство и од каде го зеле истото?
Леге 6, адресата? Ако е таа, таа не е "фиктивна", официјалната на Општина Средец е, иначе. И да, на неа најголем број се "пишат". Впрочем, секоја општина може да ти ја изврши таа услуга (да те запише на нивна адреса м.з.), пошо Законот дава опции за две адреси во БГ.
Прашувам, пошто и јас и група форумџии чекаме од ноември.
Zdravo imam ukaz N:276/2020 preku posrednik sum slobodni termini ima kraj na noemvri ima li nacin za pobrzo da se zeme?
Очигледно не знае не е лошо да си помагамесо среќа што си земал Указ, а твојот посредник незнае да ти каже дали можеш побрзо?

Зошто се тригерна? Пошто секој втор пост ти е офтопик?@Генерал изгорен си Генерал да бидиш макар на виртуелниот свет да имаш моќ акцес хуухуууу
Најјак си Генерале, иначе те поддржувам се сложвам со тебе би те предложил за Генерал на Форумот.
Кажи сега како Админ ние од 25 Јуни кога да очекуваме Указ/Отказ?
Поздрав Шефе, двата клошари Недела проверваме Кајгана и со Бранко се токмиме хуухуу
Moze i mene da me stavite na spisok malku pokasno sum 09/12 podignato od Bitola.@Fenia 27/11
За другарот кој сеуште е на положително испративме само молба без копија од пасош, има ли шанси заради тоа да не го испратат во Амбасада? Да пратиме повторно со копија од пасош или?
Село весело 4 години живеев Германија и Java учам, арно ми кажа ќе останев чаљо... Фала ГенералеЗошто се тригерна? Пошто секој втор пост ти е офтопик?
Еве ќе добиеш пасош и? Ќе одиш во ЕУ?
Знаеш јазик, било кој?
Знаеш нешто повеќе за местото каде ќе одиш?
Знаеш некој занает?
Знаеш каде и во кои институции мора да бркаш документи?
Или ЕУ (бугарскиот пасош) магично ќе ти ги реши сите проблеми?
Наместо да дремиш на темата со хихи хаха досетки и да се понашаш како некоја тетка, земи учи нешто (јазик, занает, вештина некоја која ќе ти користи за да не зјаеш во празно со пасошот во рака).
Во спротива, за тебе ќе важи она веќе добро познатото: Ти излезе од селото, но не и селото од тебе.
п.с. за што и да те интересира дополнително, имаш приватни пораки, дојди - ќе ти нацртам.