ПОЗЗ......Здраво и од мене потекло од Кичево мажена во Штип ама Кичево си е Кичево
Стфеано со години е затворено, ништо не работи таму. Македонските кафиќи се ретчат секоја година све повеќеШто биде со Стефано
Имиџ е прогласено за умреноТакво дојде време ама кога ќе ми текне во времето за викенд плоштадот полн со млади луѓе ама бев уште детиште. Потоа Стефано со терасата ама и ноќниот имаше доста добри забави су се чудел како без вложен денар толку луѓе прибира ама ете. Стариот Бакарди, Клаб, Сити, 501, па кај Цанион во времето Лозанано пред 10 души ко свиреше, Енигма секако - ист микс секој викенд се вртеше. Потоа новиве ко отворија, Гравити, Флерт, Сикстис. Секако Медиум кој долго стоеше празен не верував дека ќе отворат нешто тука ама ете Имиџ исто ок. Жив беше градот уште пред неколку години жално колку се смени времето имаше живот. Едно време имаше и зад Пуцко Гламур мислам се викаше не беше лошо и едно време ама за краток период Саунд или Стерео не знам како се викаше мал круг луѓе идеја строго електро се тераше. Ваѓаа муабет дрогирашите одат што врска немаше а беше многу добро. Спомени.
И како го заборајв Импулс. Кремчињата одеа. А Дуле и Коки често идеа одлични забави.
Ne me cudi ko pocna ok bese novo itn ama pocnaq apla decista da odat i kako sto vikas, e umreno. Mislam edno vreme samo za vikendi rabotese.Имиџ е прогласено за умрено
Da....ćerka mi izleguva tamu, i imam zabrana jas da izleguvam tamu....sum ja sramel...Ne me cudi ko pocna ok bese novo itn ama pocnaq apla decista da odat i kako sto vikas, e umreno. Mislam edno vreme samo za vikendi rabotese.
Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk