Види тука ....јави се на телефон прво, дали имаат тазе.Каде можам да најдам јагнешки џигер?
Автоматски споено мислење:
Каде можам да најдам јагнешки џигер?
Види во Логинг ЕлектрониксКаде може да најдам arduino nano чип, ми треба за проект?
Каде може да најдам arduino nano чип, ми треба за проект?
Ако не ти се брза на Aliexpress, по 2-3 евра се, јас имам 2-3 од таму купено.Каде може да најдам arduino nano чип, ми треба за проект?
Единствена Раде Кончар за која знам се наоѓа во Аеродром... да не мислиш на неа?Здраво.Ќе ве замолам доколку некој знае да ми помогни.Каде се наоѓа во Скопје фабриката Раде Кончар што произведува регистарски таблици за автомобили?Јас како што гледав на гоогле мапс таа е во близина на Алкалоид,е сега дали е таа или сосема друга? Помош !
Да,и јас мислам на неа,ама прашувам за секој случај да не има некоја друга.Земам таблици по нарачка па ми кажаа од МВР ќе одиш Скопје да си ги земиш,па ќе одам овде а дали сум на вистинското место не знамЕдинствена Раде Кончар за која знам се наоѓа во Аеродром... да не мислиш на неа?
Таму е. До него има објект на Алкалоид кој не знам дали функционира.Единствена Раде Кончар за која знам се наоѓа во Аеродром... да не мислиш на неа?
Фабриката можеш многу лесно да ја препознаеш на истата има многу сателитски антени бидејки А1 таму се наоѓа дирекцијатаЗдраво.Ќе ве замолам доколку некој знае да ми помогни.Каде се наоѓа во Скопје фабриката Раде Кончар што произведува регистарски таблици за автомобили?Јас како што гледав на гоогле мапс таа е во близина на Алкалоид,е сега дали е таа или сосема друга? Помош !