Скутерчиња: Се за и околу нив

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Абе јас си реков да не зборвиш за цела марка, скутеров е да не речам лај.о... Максимална брзина цели 50 км и резервар со неверојатна зафатнина од 6 литри:vozbud::pos2::pos2::pos2: Баш за кинески пазар се овие...

Dzish баш ме интересира што би купил за 1600 евра, на каква машина мислиш??? Мислам ако не е тајна:):):)
Баш пред некој ден видов такво бенели во скопје и звукот ист како на кивеј.

Dzish за тие пари би можел само кинески да земеш 250-ки али за една сезона траат тие :pos::pos::pos:

S

StormRage

Гостин
јас имам од кинеските 50 кубици... најмногу го имам кренато 76 без блокажи ама имам брачед со 50 кубици Piagio графирано е 120... го собрав 100 со една блокажа на него

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Dzish баш ме интересира што би купил за 1600 евра, на каква машина мислиш??? Мислам ако не е тајна:):):)
Многу кеиф ми прави Kawasaki GPZ 900R Ninja од 82-ра некаде, или би земал некое ендуро 125 4-тактно од 94-та. Со еден збор било што, само да има кунплунг и 5 или повеќе брзини :wink:

Еве ја Нинџата..

Nitro

Veltro
Член од
11 октомври 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
Многу кеиф ми прави Kawasaki GPZ 900R Ninja од 82-ра некаде, или би земал некое ендуро 125 4-тактно од 94-та. Со еден збор било што, само да има кунплунг и 5 или повеќе брзини :wink:

Еве ја Нинџата..
А добар избор немат шо, само уште да си најдиш некое ендурце ама 2 тактно многу се убави, имат еден другар од 90 и некоја е ламја невидена е... :pos2:

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Dali znae nekoj kolku e od prilika brava za skutercinja poso vcera go izgubiv i rezervniot kluc pa sea edinstven izlez e menjavanje na brava:(

Nitro

Veltro
Член од
11 октомври 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
Зависит за каков скутер и зависит шо сакаш да напрајш со старата брава...:)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Dali znae nekoj kolku e od prilika brava za skutercinja poso vcera go izgubiv i rezervniot kluc pa sea edinstven izlez e menjavanje na brava:(
Ех и јас го имам истиот проблем,мојот е априлиа ср 50,што ке се прави незнам.. нова брава сигурно е многу скапа а и монтажи разни глупости...:tapp:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Ајде и ја да се пофалу :):):) Земав: Kymco Agility 50cc супер сум задоволен, 100.000 км гаранција, 75км/н..... поздрав, па ако се деси некогаш да направиме турнеја..

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Еве официјално од мене :) содравје да те служи моторот, да даде господ никогаш да не паднеш :), и повеќе женски на него хаха

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ајде со здравје да го возиш... Шо пари го зеде?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Гледајте на тоа вака... На еден другар му се деси истото, само клучот за палење и клучот за отварање под седиште беа различни. Ако не ви е заклучен тимонот, само моторот да е изгаснат, однеси го на електричар ке ти ги преповрзи жиците (кај другар ми направи на тастер под седиште да се вклучува контакт) и така си ја вози ден денес. А ако се исти... баеги си наебал, не ке можеш и бензин да туриш, решение правење нов клуч.

Nitro

Veltro
Член од
11 октомври 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
Гледајте на тоа вака... На еден другар му се деси истото, само клучот за палење и клучот за отварање под седиште беа различни. Ако не ви е заклучен тимонот, само моторот да е изгаснат, однеси го на електричар ке ти ги преповрзи жиците (кај другар ми направи на тастер под седиште да се вклучува контакт) и така си ја вози ден денес. А ако се исти... баеги си наебал, не ке можеш и бензин да туриш, решение правење нов клуч.
Во право си Dzish, само шо ретки се такви случаи, бравата и седиштето да се различни:)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Се ми е на исти клуч и брава и седиште..Само дали може да се направи клуч!?!?!?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ако можеш да извадиш брава надвор било онаа за палење, било таа под седиште (или да најдиш мајстор да ти се нафати за да ти ја изваде), и да ја однесиш на клучар ке ти направат клуч 100% ти гарантирам. Мислам дека таа под седиште е полесно да се извади. Само ке мора да се расклопи поголемиот дел од веспата, пластиките.

Kajgana Shop

На врв Bottom