за мене најдобар скутер е Гагива тој ми се аресе но сега моментално имам GILERA и од неа сум задоволен.....za mene naj dobar e Peugeot Jet-Force 125cc compressor, a spored vas e................
за мене најдобар скутер е Гагива тој ми се аресе но сега моментално имам GILERA и од неа сум задоволен.....za mene naj dobar e Peugeot Jet-Force 125cc compressor, a spored vas e................
и тоа шо викаш... ќе си ги чувам за колаMaксимум 75 да извадиш.
Ја би ти препорачал да не фрлаш џабе пари. Сериозно.
Со 100 евра не се купува кола.и тоа шо викаш... ќе си ги чувам за кола
плус, за од овде до онде е многу повеќе од ТОП! доволно му е и толку.
ако сакам брзина... испод 600цц не се зима. само тоа пумпа адреналин...
колку го шитна буразерот ти? колку можам да му извадам? мада, неќам одма да го шиткам, сакам да го повозам уште едно лето, па ова време догодина, можда ќе бидне нешто за со 4 тркала...Баш затоа, пошто тие 5 км/ч не ти вршат ништо работа, ауспухот и звукчето поеќе ќе ти бидат за украс.
Ја би ти препорачал што побргу да го продадеш за што помалку да изгубиш, иако не е сезона пак се наоѓаат купувачи, брат ми вчера го шитна, па да си собереш за нешто поголемко (нормално, ако си мераклија), или за количе. Јебеш скутерче, башка демоде се више.
А за адреналин, нека затопли, па ќе те повозам на 1200 кубика да видиш како крева адреналин
влатко, не лупај, не спомнав дека со 100 евреи ќе зеам кола. така иде зборот. што сте толку буквалисти јас незнам... созрејте малце.Со 100 евра не се купува кола.
Абе друго е чувството да возиш со спортски ауспух, капираш?
600цц тоа е веќе друга работа.
Со матрикс на семафори што сум се тркал го јадам и на старт и на крајна :baeh:
Него ако ставиш ауспух само Giannelli барем мене така ми рекоа, зошто се двоумев меѓу овој и Tecnigas.
И крајната да ќе ти биде околу 75 ама мене не ми е толку важно тоа, имаш подобро убрзување, на старт 12-ка е позади тебе :helou:
850, а го зеде 1390.колку го шитна буразерот ти? колку можам да му извадам? мада, неќам одма да го шиткам, сакам да го повозам уште едно лето, па ова време догодина, можда ќе бидне нешто за со 4 тркала...
те држам за збор -))
1000?!?!?! шо збориш бе?!?850, а го зеде 1390.
Е сега, отиде бааѓи во зијан, ама со оглед на тоа што не е сезона, и што сега истот модел нов во продавница е паднат на 1.000 (мамицата нивна), добро што му зеде и толку.
Со матрикс на семафори што сум се тркал го јадам и на старт и на крајна :baeh:влатко, не лупај, не спомнав дека со 100 евреи ќе зеам кола. така иде зборот. што сте толку буквалисти јас незнам... созрејте малце.
второ, малце е 7км/h повеќе за тие пари.. ЗА ТИЕ ПАРИ ЌЕ ГО ПИЧАМ ЦЕЛО ЛЕТО! текиња?
и доста со тоа копиљачкото.. еј, му се пуштив на еден на семафори со матрикс и го утепав..
ај, ја се пуштив на сим, и беше толку тапа, што ми стана минијатурна точка во ретровизоров...
бог да чува, ме боли чив е побрз. не сум тука да се тркам со тебе. ни со никој...
коа ќе зеам кавасаки з750, ќе праиме муабет -)
последново беше шала, не се пали ко мајмун.
Можеби затоа што е вон сезона па паѓаат цените, па на пролет пак ќе се вратат.Абе не се исплати, ама тоа е кога така лешперски паѓаат цените на пазарот. Плус, кога купуваш возило на ново, треба да е јасно како добро утро дека одма си у голема дупка.
Затоа, најубаво нешто половно, домаќински очувано, у најлош случај ќе изгубиш 100 евра, или ќе му ги извадиш истите.
Ако е 1.000 нов сега, секој попрво ќе додаде уште 150 и ќе си земе нов. Добро и толку што му зеде.
јас јадам сим ко твојот на старт и крајна.. ај сеа? неверендинг... доста еСо матрикс на семафори што сум се тркал го јадам и на старт и на крајна :baeh:
Гледаш имам смајли ставено.....се гледа кој се запали.
Да за тие пари ќе возиш цело лето, точно, но сосем е друга поентата.
Споредуваш нешта кои си немаат врска едно со друго.
Инаку, како е моторорчето, задоволен? Потрошувачка?