Тоа сето што го напиша е ТОЧНО и се согласувам во потполност.Ова ти е уште еден доказ дека не е дорасната на позицијата која ја има.
Да беше вистински лидер ќе отидеше прво спремна со гомна за Васета и ќе му вратеше со ист тон, во рок од 5 минути ќе му ја затнеше устата тој да пелтечи, не таа.
Генерално гледано, да, грубо беше тоа што и го приреди дури и невкусно за гледање, ама така се гледа колку вешто може да се извадиш.
Емоции во политика и бизнис НЕМА.
Алудирав на делот дека Васко се зациментира на дното со ова интервју. Срамота беше на оној начин да постапи.
Солза ниту ми е мила, ниту ми е драга, нејзина работа штом се нафатила да ја игра оваа игра мора да биди спремна и на вакви нешта, но начинот на кој Васко вадеше поента и бришеше патос цела емисија (практично цела емисија ништо и не кажаа освен што ја вадеше од такт со една иста мантра), не доликува на однесување на еден изграден новинар кој пред се' треба да покаже почит кон гостинот.
Разбирам таков му е стилот и сето тоа, но еден час да ја понижува жената на оној начин според мене е срамота.