- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.498
- Поени од реакции
- 84.992
На тоа мислев кога реков зависи кој што очекува. Партнерката која ме натера да излеземе баш тоа го очекуваше.Нешто многу појако со таа екипа.
На тоа мислев кога реков зависи кој што очекува. Партнерката која ме натера да излеземе баш тоа го очекуваше.Нешто многу појако со таа екипа.
Ова е најпогрешното мислење некогаш напишано на форумов.Holy Motors
Значи вакво гомно од филм не верувам дека ќе гледам уште еднаш во мојов живот. Не знаев ништо за филмов од почеток и после првите 10 минути бев заморен, незаинтересиран и полн со гнев према креаторите на овој изговор за филм. Пробав и да заспијам на кино, ни то не ми успеа. Koj му дал над 2 на имдб, имам муабет со него.
Сигурно лиглето од сценарист(воедно и режисер) се натрипал на жалфија и си рекол е сега ќе ве замарам скоро 2 сати со моиве болни фантазии, wannabe арт тртушки и вие гледајте и чудите се и после анализирајте го како епизоди од животов.
Има толку чудни и апсурдни работи, но толку невскусно реализирани шо е навреда за парите дадени за карта. Ќе го споредам со Waking Life(и ќе направам голем грев) вo однос на прикажувањето на идеите за животот и нивниот приказ без некој пресврт или конечен заклучок, со тоа што Waking Life e eм визуелно интересен, има дијалози, е интригантен и е на еден начин едукативен.
Се напнав...
Кога сме кај лоши филмови да го додадам Locke. Каква глупост од филм, ако може така да се нарече ова нешто. Го симнав пред некој ден и почнува со Том Харди седи во кола, прави муабети. Кадриве се лоши некако, ама нема врска ај викам ќе помине сцената, ама не, си трае долго време, овој си прај муабет по телефон де со едни де со други. Тука си викам што е работава само во кола ли е филмов, премотувам и да саат и пол си прај без врска муабети дури иде кај швалерката. Филмот оцена 7.1 со 136к гласови...
Ова е најпогрешното мислење некогаш напишано на форумов.
The Salt of the Earth гледан ти е?Пред некој ден ме потсети некој на Барака, па пак го симнав да го изгледам заедно со Самсара. Има ли некои други вакви документарци што се must watch? Се што е на Нетфликс у овој стил ми е веќе изгледано.
Го немам, а ја имам книгата Genesis. Обавезно иде на download, фала.The Salt of the Earth гледан ти е?
Не е баш ко овие ама има сличности и е поврзан со фотографија и е врв невиден.
Не знам од кога трубам дека филм со Вил Ферел е срање филм.Гледам HBO во моментов и жалам што потрошив 15 минути да ги слушам очајните обиди за комедија на Вил Ферел.
Има некој на кој овој му е смешен?
Тој најновиот што му е за Евровизија, едвај 10 минути изгледав.Не знам од кога трубам дека филм со Вил Ферел е срање филм.