- Член од
- 6 септември 2019
- Мислења
- 119
- Поени од реакции
- 49
pozdrav svima !!!!! samo da pitam zna li neko da li radi http://mytv.fun:8080 listu u opste ne radi .... hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Napisao si da je lik podijelio listu javno, za koju te molio, i zbog toga neces da nikom saljes!ja smatram ako nekome posaljem da ne treba time da se hvalim..... kao sta to rade mnogi, ne znam iz koga razloga....
Ma da, izgleda da sad ovo ide kao Country, ali to je taj California M.C., možda više i nema "starog" CMC-a, koga ja tražim (nekad sam ga gledao sa Intelsata 27,5W ruro transponder.Hvala Ti u svakom slučaju, ovo sam viđao i u listama, živ i zdrav bioJesi'l probao ovde?https://cmctvusa.com/Evo izvukao sam iz streama pa ubaci u VLC
Boze sacuvaj koja bolest!Dobro jutro Kajgano
Jedna od najbolesnijih webstranica koju sam ikada vidio....
jadno i zalosno...vidi link
"https://www.mmorpgwarcraft.com/daily-iptv-playlist.php"
budalama kojima je smijesno mozes se napusiti ...znas cegaNapisao si da je lik podijelio listu javno, za koju te molio, i zbog toga neces da nikom saljes!
E sad ljudi su trazili da ga javno obiljezimo a ovo je gore tvoj odgovor na to, mislim da to nebi bilo hvalenje, nego treba da objavis IME toga kom si poslao i podijelio javno da i ostali znaju i ne salju mu!
Po meni da se to stvarno desilo nebi ni sekunde razmisljao nego bi rekao ko je taj izdajica, a ne ovako ispada branis njega i krijes ga, a zbog njega ne zelis da saljes drugima koji bi cuvali za sebe, nigdje veze!
Автоматски споено мислење:I budalama kojima je smijesno to nabijem na ... znate sta!
Alo pa sta si se nasao prozvan, fino sam objasnio, i ne znam sta ima biti smijesno! Trazio sam i od tebe listu jer sam vidio da imas, nisi je poslao, a objavljivao si javno i unistavao!budalama kojima je smijesno mozes se napusiti ...znas cega
Ako nisam odg ,nisi jedini,odgovarao sam njima nekoliko koliko sam imao vremena ,bez gledanja ko je i sta je,tesko je odgovoriti na 200 poruka,ako mozes razumiti,ako ne ,okAlo pa sta si se nasao prozvan, fino sam objasnio, i ne znam sta ima biti smijesno! Trazio sam i od tebe listu jer sam vidio da imas, nisi je poslao, a objavljivao si javno i unistavao!
eto poslao sam,ako nije ok,dobit ces josEvo vidim juce javno objavljujete unistavate liste i to sa vise konekcija, a na pm ne zelite da posaljete kad zatrazim takvu jednu da me posluzi, jer ove mac sa jednom konekcijom trzaju nestabilne su!
I nemam rijeci kojim bi opisao takvo nesto, kakvi smo to ljudi postali, objavi se javno da se unisti ali nedas nikom!
Evo trazio sam od par clanova za koje sam vidio da imaju takve, nisam dobio nista, ako nisu vidjeli poruku ili nisu stigli i zatrpani su IZVINJAVAM se, al ako su procitali poruku i nedaju, a imaju i objavljuju javno da je uniste, nemam rijeci!
Eto da ne pisem vise na pm, obracam se svima vama koji imate takve, ko zeli ako mi poslati jednu, javno sigurno nece ici, za mene je licno!
Pa u pravo je covek...Eto opet se ponavlja nalazenje mana listi koju posaljes...sad mu mana sto kanali ex yu nisu u grupama nego su zajedno.E svasta....