Zadnji put si me pitao na pm da ti uđem u onaj stalker_portal i ja sam ušao i rekao ti da je prazan.. To kazeš nije ništa... Pa dobro.. A listu me nikad nisi ni pitao.. Ali nisam ja nikom dužan nista
Zadnji put si me pitao na pm da ti uđem u onaj stalker_portal i ja sam ušao i rekao ti da je prazan.. To kazeš nije ništa... Pa dobro.. A listu me nikad nisi ni pitao.. Ali nisam ja nikom dužan nista
Nikad ti nece ni pomoci jel je to klosar koji pojma nema o zivotu samo proziva ovdje ljude i pravi se pametan. Eto nek se javi bilo ko kome je ovaj magarac dao bilo kakav savjet preporuku instrukciju ili bilo sta na tom osnovu. Ajde sad inteligentni na spavanjeevo, moj slucaj, @elmu986 mi je pomagao i davao, a @dux4 nije
па така е ,,кад улазиш у празно..Zadnji put si me pitao na pm da ti uđem u onaj stalker_portal i ja sam ušao i rekao ti da je prazan.. To kazeš nije ništa... Pa dobro.. A listu me nikad nisi ni pitao.. Ali nisam ja nikom dužan nista
Ajde koji stalker i koji je prazan konkretno odgovori, ne mlati praznu slamu.Zadnji put si me pitao na pm da ti uđem u onaj stalker_portal i ja sam ušao i rekao ti da je prazan.. To kazeš nije ništa... Pa dobro.. A listu me nikad nisi ni pitao.. Ali nisam ja nikom dužan nista
Haker na baterije jos se kurci da ti je pomogao/valjo ti e jest u picku materinu rekao ti da je nes prazno bravo genijemeni je to rekao
po logici stvari se ulazi u prazno........па така е ,,кад улазиш у празно..
uf, zaboravio samKoji je stalker burma pisi javno
Pa kako vidi konverzaciju vidis da te ovaj proziva da ti valjomeni je to rekao
па сабота е,утре гастербајтери не раде))Kakva ludnica ovde...
I treba da bude brate dok god ovakvi kao duks ili onaj traktorista ili onaj iz Kanade glume svetce ovdjeKakva ludnica ovde...