Комплет со бунда и ловечки чизми, немој на некој може да му Стане незгодно..Uste nesto da razjasnime.
Eve u teretana ke si vrzuvame trenerka na gazot.
A ako odime na plivanje? I tamu trenerkata da si ja vrzeme ili?
На плажа амиUste nesto da razjasnime.
партизанки ќе си носитеUste nesto da razjasnime.
Со одело за нуркање. Али тоа не значи пак нема да има напалени будали од силуетата.Uste nesto da razjasnime.
Uste nesto da razjasnime.
Море какви очи и тоа не смее. Ќе ја урочи некој. Ќе си стави од оние наочари за варење што се.Абе како на блискиот Исток со мантија, со шамии, со сите нишани, само очите да ти се гледаат
Да точно! Знаев јас дека жените ја имаат забрљано работата, ама не ми текнуваше која беше.Све Ева за ова е крива, што убаво у рајот голи се шетавме.
Жена(читај ѓавол) и ѓаволот се здружиле.....јаден Адам и говна да му речеле да јаде ќе јадел а не вкусно јаболко. И ден денеска не лажатДа точно! Знаев јас дека жените ја имаат забрљано работата, ама не ми текнуваше која беше.
Од друга страна пак Адамчо за п.тка си го растурил рајот, ај види му памет
Da bev maz ke bev mnogu razocarana od gospod sho mi dal 50/50 sudbina da okjelavam...Откако ги создал бог Адам и Ева,ги поканил еден ден на смотра,да води што напраил.
Го глеа Адам и му вика,супер,се гордеам на својата работа.
Ја глеа Ева и и вика, -Јебига ти мора да се шминкаш..
Реалноста е дека жените не ги сакаат мажите....ги мразат, затоа што не се како нивните креатори....или бледа копија на некој начин. А ние мулиња си трчаме по нив и пак лоши у приказнатаОткако ги создал бог Адам и Ева,ги поканил еден ден на смотра,да води што напраил.
Го глеа Адам и му вика,супер,се гордеам на својата работа.
Ја глеа Ева и и вика, -Јебига ти мора да се шминкаш..
Да не биле мажите бро,ќе си живееле на овој свет среќни,дебели и бркати жени.Реалноста е дека жените не ги сакаат мажите....ги мразат, затоа што не се како нивните креатори....или бледа копија на некој начин. А ние мулиња си трчаме по нив и пак лоши у приказната