- Член од
- 5 октомври 2017
- Мислења
- 636
- Поени од реакции
- 2.073
Jump
Vidis da je vlasnik vele-budala jer je stavio prelagane login podatke!E, svaka ti čast kad pronađeš adminov password, ili si ti velemajstor ili je on vele-budala !!!
A da bi pronašao jedinstven token, moraš da znaš admin/password, right?
Ne mora da znači da je admin password bio prelagan, na netu možeš naći more kombo-listi user/password, od facebook-a, do netflixa, google mail, itd.Vidis da je vlasnik vele-budala jer je stavio prelagane login podatke!
Ma dobro znam, al bas za ovakve stvari samo ti koji ne misle glavom mogu to uraditi, ajd da ja smislim login podatke pa nebi ih nasao za 10 godina!Ne mora da znači da je admin password bio prelagan, na netu možeš naći more kombo-listi user/password, od facebook-a, do netflixa, google mail, itd.
Nisam siguran dali si sam izvukao listu... ili si kopirao sa nekog sajta!!!
do ovakvih stvari se ne može doći skeniranjem iz OB-a već direktnim hakovanjem-uvidom u sql bazuNisam siguran dali si sam izvukao listu... ili si kopirao sa nekog sajta!!!
Ako si je kopirao... onda je OK...
Al ako si je izvukao sam i postavio da se napravis frajer... umesto da si spodelio na PM...
e onda je to veliki PROBLEM.
Ocekuj da ce tom izvoru ubrzo potaviti veliki CEP,
pa neces moci tako lako razbacivati ovakve i slicne tamo liste.
Cim je stavljeno ovdje zaboravi ... to znaju svi ....... slobodno brisi sve sto ja stavim@Sota
ја избришав твојата порака!
зошто уништуваш вакви листи?
Markane prati temu ja napisao nekako a mozda nikako .. ne razbiras ??? trebao biзезају рају??
а што правиш ти???
посебно со последниве твои слики?
Pogledaj ko je i kome sta napisao .... to je bio samo moj odgovorSamo opusteno
sto se tog tice jasno i glasno napisao ... kad nista ne radi ...Kad nista ne radi
glagoljicom, sa sve rimskim brojevima da si ih pisao, pronadju se oni, kada se udje u serverMa dobro znam, al bas za ovakve stvari samo ti koji ne misle glavom mogu to uraditi, ajd da ja smislim login podatke pa nebi ih nasao za 10 godina!
јас да ја пратам темата??Cim je stavljeno ovdje zaboravi ... to znaju svi ....... slobodno brisi sve sto ja stavim
Markane prati temu ja napisao nekako a mozda nikako .. ne razbiras ??? trebao bi
Pogledaj ko je i kome sta napisao .... to je bio samo moj odgovor
sto se tog tice jasno i glasno napisao ... kad nista ne radi ...
Ja pisem samo istinu ......
Mnogi su ovdje stavili razne liste sa vise konekcija ... mnoge nisu brisane ... meni ne smeta ... tako da sam ovu sa 1200 konekcija stavio tamo negdje .... isto ti je jer je odavno obisla forume ... dovoljno je da pitas Google i sve ces znati ....
Pozdrav
pa vidi ja ne znam odakle i kako se izvlace liste ovakvog tipa....a znam da prekopiram ako je vec neko to objavio... ako se samo malo potrudis, nacices odakle sam je ja kopirao...nisam ja majstor ni za izvore ni za baze..... tako da se ne bih upustao u te price....to znaju veliki majstori a ne mi obicni lameri.....Nisam siguran dali si sam izvukao listu... ili si kopirao sa nekog sajta!!!
Ako si je kopirao... onda je OK...
Al ako si je izvukao sam i postavio da se napravis frajer... umesto da si spodelio na PM...
e onda je to veliki PROBLEM.
Ocekuj da ce tom izvoru ubrzo potaviti veliki CEP,
pa neces moci tako lako razbacivati ovakve i slicne tamo liste.
P.S.
Ako nisi primetio dosad, izasli su i druge liste,
al brzo promene u/p, a bogami promenit ce i zastitu.
твоиве слике се премачкани со невидлив слој за газди!Edit:
Ovo je dovoljno da gazda vidi
Ne radi ....може некако или никако,,што сакаш да кажиш...?
Cekaj sad ... oces sad ti meni da odredjues kad cu ja posjetiti Kajgana Forum ?? dal cu ja 1 godisnje da dodjem ili 1001 put ja mislim da o tom odlucujem ja ili ?? ja sam burman nemam nikakve veze ... dodjem ovdje jer imam neke ljude sa kojima sam ok i posaljem im svasta nesta na Pm to je razlog ....ќе си заминеш како бурман,,и пак ќе се вратиш?? и така те немаше некое време
Nisam stavio ja javno da se sve vidi nego neko drugi... ja sam stavio u spojler ....твоиве слике се премачкани со невидлив слој за газди!
Izgleda da me nisi dobro razumeo.. pa eto povtorit cu prvi deo>pa vidi ja ne znam odakle i kako se izvlace liste ovakvog tipa....a znam da prekopiram ako je vec neko to objavio... ako se samo malo potrudis, nacices odakle sam je ja kopirao...nisam ja majstor ni za izvore ni za baze..... tako da se ne bih upustao u te price....to znaju veliki majstori a ne mi obicni lameri.....