- Член од
- 8 декември 2020
- Мислења
- 65
- Поени од реакции
- 69
doda se nekoliko novih komandi u ob imas i token onda......Ako je bez tokena onda OK, ali sta cemo sa tokenom?
i još ćiriba-ćiribu,kad restartaš gledanje, a ima play_token, e duminaši, đe će Vi duša.doda se nekoliko novih komandi u ob imas i token onda......
Mi stari token vidimo i sa snoopyjem i pojedinačno playtoken za jedno gledanje kanala, nakon restarta, ne pomaže ni baba Kurana, to mi moraš poslati da ja to vidim (bolje je jedno viđenje nego hiljadu abera, i dalje su to dumine kakova je to pisanica da se pleyer predstavi panelu i ovaj ga svaki put prepozna kao realnog usera??????????????Ne treba ciribu.. samo se doda par komandi da se OB prestavi flusu kao panel...i resen problem...
Tebi sve verujem, odavno, znači zaostao sam kao Haso na magistrali , Ti me vodi priko voda............pozdrav druže, al ovom ozonu ne virujem i etoOB panel_razarač , ne ovaj naš s foruma
Прегледај го приврзокот 281849
Прегледај го приврзокот 281848
sta se slanja tice, ne saljem vise nikome nista....a sta se prestavljanja tice, to je bar lako, ob kaze flusu dobar dan ja sam panel taj i taj, daj mi token koji je jedinstven i ne menja se.....i ovaj kad vidi da je ob toliko ljubazan posalje mu jedinstveni token, pa gledas koliko hoces, i prebacujes kanale kako hoces....eto prostije ne moze....Mi stari token vidimo i sa snoopyjem i pojedinačno playtoken za jedno gledanje kanala, nakon restarta, ne pomaže ni baba Kurana, to mi moraš poslati da ja to vidim (bolje je jedno viđenje nego hiljadu abera, i dalje su to dumine kakova je to pisanica da se pleyer predstavi panelu i ovaj ga svaki put prepozna kao realnog usera??????????????
сакате и овај сервер да го уништите како диоген?isto kao ovo ,kombo i Lošmij sk.
/get.php?username=*&password=*&type=m3u
Прегледај го приврзокот 281821
mene su zapamtili od ranije
да не треба да ги знаеме,разбираме,зборуваме ,сите јзици на светов?Bu piskoposluk yapmak istiyor musun?