Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
19xxx prepiska se zavisi kako se raspolozeni so objavuvanje ukazi
Ke vidime deneska drugar dali ke objavat nekoj ukaz i potseti me so trebashe da prasham za tebe z
Автоматски споено мислење:

19xxx prepiska se zavisi kako se raspolozeni so objavuvanje ukazi
Ke vidime deneska drugar dali ke objavat nekoj ukaz i potseti me so trebashe da prasham za tebe z

brane da go prasas za izborite dali potpisuvaat i objavuvaat

@miskolo Има ли новини днес за указ на вицепрезидент?

Ocekuvam od pon da pocnat so 1/2021 bar mojot posrednik vika ispukale sve za 2020!
Za ukazi zboram!

Kolku vreme SE ceka pismoto od konzulatot da go pratat vo Sofija ? I posle Sto preporacuvate ,tuka slikanje za pasos I licna karta ili BG ? Na granica PCR e zadolzitelen ili moze I brz antigen ski test

Прегледај го приврзокот 281815
Kakov otkaz e ova? finalna sep 2020
Nee moj se razbira imam jas ukaz

Негативно мислење од МВР или Национална сигурност:

(3) (Доп. - ДВ, бр. 109 от 2007 г., в сила от 01.01.2008 г., изм. - ДВ, бр. 33 от 2010 г.) С'вет'т по гражданството дава мнение по молбите и предложенијата, св'рзани с б'лгарското гражданство след писмени становишта на Министерството на в'трешните работи и на Д'ржавна агенција "Национална сигурност".

Po posta ja prati? Samo molbata se prakja ili treba i fotokopija od pasos?
Jas ja prativ samo molbata po posta obicna ne dhl 180denari!

brane da go prasas za izborite dali potpisuvaat i objavuvaat

@miskolo Има ли новини днес за указ на вицепрезидент?
Nema denes,sega za sega ima 2 ukazi nedelno zadni 3 nedeli ima vtornik i cetvrtok,ama ne se znae nikad moze i denes da opnat!

Druze cestitki za ukazot. No ako moze edno info Kako znaes deka e potpishan 17 dekemvri so ogled na toa shto se kasni so podiganje na samite ukazi I po mesec dena . Pozdrav I Sekoe dobro
Posrednikot moj sabajle bese vo Sofija i so negoviot covek vo min za pravda zborel on mu proveril vo pc,za mene i za drugite negovi klienti i mu rekol namerno se izdavaat po 2 ukazi nedelno guzva se pravelo pred min i pred ambasadite!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom