C
CoolIris
Гостин
Што ако е обратна? Истото важи и за мене. Неам право да те допирам против твоја волја. Неам право да ширам твои слики на интернет.А обратна ако е ситуацијата?
Што ако е обратна? Истото важи и за мене. Неам право да те допирам против твоја волја. Неам право да ширам твои слики на интернет.А обратна ако е ситуацијата?
Сигурно и ти имаш се и сешто видено на фб, се и сешто објавуваат за внимание и лајкови и после ѓавол им е крив, мене за тоа ми беше коментарот, додека за објавување и дркање на малолетници си има запретено дебели казни затвор за кои што сите педофили до еден треба да бидат казнети, исто така и за личните податоци.Има скриншоти, побарај ги. 14 годишни си шернувале бе. Ако видиш 14 годишна на ФБ и Инстаграм го пријавуваш профилот (не ти, општо), не ја шеруваш секаде.
Па и овој погоре, ќе и одржел лекција на сестра му гола ако се сликала а сигурно ја спама женска му pu6ti mi slikaaa sto si takva
Треба една соба со сите дик пикс што се мали врзани со име и презиме па нека се шерува (еднакво сељачки ама изгледа само тоа е лекот).
Оу јеа... таков изрод ваљда те родил и тебе?Секта е и мал збор за феминистички изроди.
Ти утре на ФБ можеш да објавиш дека си сликан во дрес на Ѕвезда.Сигурно и ти имаш се и сешто видено на фб, се и сешто објавуваат за внимание и лајкови и после ѓавол им е крив, мене за тоа ми беше коментарот, додека за објавување и дркање на малолетници си има запретено дебели казни затвор за кои што сите педофили до еден треба да бидат казнети, исто така и за личните податоци.
Ај тоа што што е 30 годишен и има жена и деца не навлегувам во коментар... Греота за жена му што му се погодил таков маж... и децата...Како може 30 годишни мажи со жена и бебе дома да споделуваат слики од 14 годишни девојчиња? Срамота.
Таа што ме родила знаела како да се понаша и што да прави, а првенствено била посветена на семејството и ниту еднаш го нема избрукано... лојална на сопругот и посветена на децата... додека таа тебе што те родила незнам, но таа што те воспитала заебала на големо ствар.Оу јеа... таков изрод ваљда те родил и тебе?
Или... кога ќе размислам подобро, можеби не? Бидејќи ако била, можеби ќе те воспитала подобро? Илии... таа пробала ама било попусто?
Оумајгад...
И ти си во право. Ама кога веќе знаат дека има такви имбецили, мора да пазат што објавуваат.Или тие кои ги имаат сликите да не бидат имбецили и да не споделуваат, нема да ги има нигде.
Цитирај ме следен пат, немој многу да збориш. Имам свое мислење и го изнесувам на темата.Има скриншоти, побарај ги. 14 годишни си шернувале бе. Ако видиш 14 годишна на ФБ и Инстаграм го пријавуваш профилот (не ти, општо), не ја шеруваш секаде.
Па и овој погоре, ќе и одржел лекција на сестра му гола ако се сликала а сигурно ја спама женска му pu6ti mi slikaaa sto si takva
Треба една соба со сите дик пикс што се мали врзани со име и презиме па нека се шерува (еднакво сељачки ама изгледа само тоа е лекот).
Мешаш баби и жаби, овие што се сликаат полуголи и објавуваат на улица никој не ги сексуално напаѓа, а за шерување на лични податоци и малолетници мислам дека сме на иста бранова дужина.Ти утре на ФБ можеш да објавиш дека си сликан во дрес на Ѕвезда.
Дали тоа му дава право на навивач на Партизан на улица утре да те направи шахта и на суд да вика - Си го бараше, провоцираше со слики од Ѕвезда?
Едит: Да и јас гледам на ФБ и Инстаграм разголени мажи на лето ама не ми дава тоа за право да шерувам нивно инфо и да гракам име, презиме, телефон по други жени во рандом групи.
У овуј ситуацију , бар овј што га нападнал ако га тужи ќе одговара за телесну повреду. А овдеј с'с ширење на слике тешко дек ќе најдев кој прв гу пратил, зашто не е ед'н. У свак случај никој нема право да шири слике од некога . Надлежни треба да си гу бркав работу, ама изгледа не ги интересира.Ти утре на ФБ можеш да објавиш дека си сликан во дрес на Ѕвезда.
Дали тоа му дава право на навивач на Партизан на улица утре да те направи шахта и на суд да вика - Си го бараше, провоцираше со слики од Ѕвезда?