Nudes (интимни фотографии / Јавна соба)

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.025
Поени од реакции
11.666
Леле леле, одма знаат дека е 15, сигурно ја проверил на Инстаграм/Фејсбук.... синдром на мал кур класичен е ова.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Има скриншоти, побарај ги. 14 годишни си шернувале бе. Ако видиш 14 годишна на ФБ и Инстаграм го пријавуваш профилот (не ти, општо), не ја шеруваш секаде.

Па и овој погоре, ќе и одржел лекција на сестра му гола ако се сликала :facepalm: а сигурно ја спама женска му pu6ti mi slikaaa sto si takva :(

Треба една соба со сите дик пикс што се мали врзани со име и презиме па нека се шерува (еднакво сељачки ама изгледа само тоа е лекот).
Сигурно и ти имаш се и сешто видено на фб, се и сешто објавуваат за внимание и лајкови и после ѓавол им е крив, мене за тоа ми беше коментарот, додека за објавување и дркање на малолетници си има запретено дебели казни затвор за кои што сите педофили до еден треба да бидат казнети, исто така и за личните податоци.

Член од
1 април 2020
Мислења
142
Поени од реакции
836
Секта е и мал збор за феминистички изроди.
Оу јеа... таков изрод ваљда те родил и тебе?
Или... кога ќе размислам подобро, можеби не? Бидејќи ако била, можеби ќе те воспитала подобро? Илии... таа пробала ама било попусто?

Оумајгад...

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.445
Поени од реакции
4.549
Немам пратено, не планирам ни да праќам. Се знае каде и како се прави тоа

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.025
Поени од реакции
11.666
Увек ме „фасцинирале“ релативизирачки муабети. :D :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сигурно и ти имаш се и сешто видено на фб, се и сешто објавуваат за внимание и лајкови и после ѓавол им е крив, мене за тоа ми беше коментарот, додека за објавување и дркање на малолетници си има запретено дебели казни затвор за кои што сите педофили до еден треба да бидат казнети, исто така и за личните податоци.
Ти утре на ФБ можеш да објавиш дека си сликан во дрес на Ѕвезда.

Дали тоа му дава право на навивач на Партизан на улица утре да те направи шахта и на суд да вика - Си го бараше, провоцираше со слики од Ѕвезда?

Едит: Да и јас гледам на ФБ и Инстаграм разголени мажи на лето ама не ми дава тоа за право да шерувам нивно инфо и да гракам име, презиме, телефон по други жени во рандом групи.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Како може 30 годишни мажи со жена и бебе дома да споделуваат слики од 14 годишни девојчиња? Срамота.
Ај тоа што што е 30 годишен и има жена и деца не навлегувам во коментар... Греота за жена му што му се погодил таков маж... и децата...

Него мене ме интересира за тој манијак..психопат...ете објасни ми... за да споделе слика мора да ја има... ете како дошол до таа слика од таа малолетна девојка?

на времето на 14 години игравме си надвор со децата сите и машки и женски...
како е можно на таа воздраст девојче на таа воздраст гола да се слика и да праќа фогографии на секого?
Како стапила во контакт со ТОЈ 30 ГОДИШЕН МАНИЈАК за до толку да споделува слики?
Зошто тоа девојче не е едуцирано од дома да не се слика гола и да не споделува слики со секој и секого на таа 14 годишна воздраст? ОСОБЕНО НА ТАКВИ 30 ГОДИШНИ МАНИЈАЦИ ИЗРОДИ!

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Оу јеа... таков изрод ваљда те родил и тебе?
Или... кога ќе размислам подобро, можеби не? Бидејќи ако била, можеби ќе те воспитала подобро? Илии... таа пробала ама било попусто?

Оумајгад...
Таа што ме родила знаела како да се понаша и што да прави, а првенствено била посветена на семејството и ниту еднаш го нема избрукано... лојална на сопругот и посветена на децата... додека таа тебе што те родила незнам, но таа што те воспитала заебала на големо ствар.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.919
Поени од реакции
23.648
Или тие кои ги имаат сликите да не бидат имбецили и да не споделуваат, нема да ги има нигде.
И ти си во право. Ама кога веќе знаат дека има такви имбецили, мора да пазат што објавуваат.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.445
Поени од реакции
4.549
Има скриншоти, побарај ги. 14 годишни си шернувале бе. Ако видиш 14 годишна на ФБ и Инстаграм го пријавуваш профилот (не ти, општо), не ја шеруваш секаде.

Па и овој погоре, ќе и одржел лекција на сестра му гола ако се сликала :facepalm: а сигурно ја спама женска му pu6ti mi slikaaa sto si takva :(

Треба една соба со сите дик пикс што се мали врзани со име и презиме па нека се шерува (еднакво сељачки ама изгледа само тоа е лекот).
Цитирај ме следен пат, немој многу да збориш. Имам свое мислење и го изнесувам на темата.

Значи ти поддржуваш праќање на слики во инбокс?

Мали биле, вакви биле...

Не заебавајте, не е во ред ни машките што споделуваат (пошо е крајно педерски) , ама и женските така се понашаат. Што не искочи слика од некое прибрано девојче? Фино, културно? Пошо таа 90% не праќа такви работи.

Све од некои рошли искачаат слики и муабети со таква поврзаност.

Пола од тие на инстаграм шо го шернаа сторито за поддршка, пола град ги има пројдено, и сега ќе се праиме жртви

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932

Дали тоа му дава право на навивач на Партизан на улица утре да те направи шахта и на суд да вика - Си го бараше, провоцираше со слики од Ѕвезда?

Едит: Да и јас гледам на ФБ и Инстаграм разголени мажи на лето ама не ми дава тоа за право да шерувам нивно инфо и да гракам име, презиме, телефон по други жени во рандом групи.
Мешаш баби и жаби, овие што се сликаат полуголи и објавуваат на улица никој не ги сексуално напаѓа, а за шерување на лични податоци и малолетници мислам дека сме на иста бранова дужина.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.790
Поени од реакции
2.347

У овуј ситуацију , бар овј што га нападнал ако га тужи ќе одговара за телесну повреду. А овдеј с'с ширење на слике тешко дек ќе најдев кој прв гу пратил, зашто не е ед'н. У свак случај никој нема право да шири слике од некога . Надлежни треба да си гу бркав работу, ама изгледа не ги интересира.

Kajgana Shop

На врв Bottom