Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Највероватно е и истина пошто Рудигер до пред некое време беше тотално искључен од тим и дешавке. Ковачиќ ништо не игра целу сезону и могуѓе е да проработало балканско у њега, види ги сви играв пред мене зашто су другари сас шефа, мене шеф не ме сака, познати смо ми балканци по такви пиздарие пошто смо тип на народ што слабо се гледа у огледало и оценуе реално, камоли само критични да бидемо.Циркулираат муабети дека Рудигер бил ,,змијата" и креирал тензии во таборот. Неколку пати на тренинг бил најгласен против Лампард и неговиот избор, особено против наводното форсирање на некои играчи (младава екипа).
Дури и се пресметувал со Азпиликуета во повеќе наврати. Стариов застанал во одбрана на Маунтовци.
Приказните одат дотаму, Ковачиќ и Рудигер отишле во управа и кодошеле контра Лампард. За Рудигер воопшто не би се зачудил, искрен да бидам. За Ковачиќ не знам, ама ако размислиш мотив постои. Плис џогирањата на секое појавување на терен.
Дел од ова ако е точно, во истиот момент исписница на двајцата и во пакет со кретенот Алонсо да се испратат у три лепе пизде материне.
Стандард, и последниве асистенти си отидоа со тренерот.@dragonsky Jody Morris си оди од клубот исто ако добро прочитав.
Асистентите (скоро) секогаш ги пратат тренерите, претпоставувам тоа е уредено и со клаузули во договорите.Стандард, и последниве асистенти си отидоа со тренерот.
Штета.
...АВРАМ ГРАНТ Е СЛОБОДЕН!!!!![]()