Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако освоиме ПЛ, а он продолжи вака да игра, сигурен сум дека ќе му го продолжат договорот, а и он ќе сака да остане.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ма свеселенско првенство да освоиме овој не останува. Нит Јунајтед го сака нит он сака да остане. Плус нека не те лаже оваа форма, ова е напор да се одаде посаглам( што би рекле кумановци ;))
Плус и Рајола рече дека нема да го продолжи договорот.
Рајола е циган, за пари и на шипка ќе игра не пак мислење да смени, него ако сакаат саглам колектив само сиктер за двајцата подалеку од Јунајтед. Штета што Халанд му е клиент.
Автоматски споено мислење:

Ливерпул е толку слаб или ние сме научиле да играме фудбал.

Ливерпул е слаб.

Ма свеселенско првенство да освоиме овој не останува. Нит Јунајтед го сака нит он сака да остане. Плус нека не те лаже оваа форма, ова е напор да се одаде посаглам( што би рекле кумановци ;))

Рајола е циган, за пари и на шипка ќе игра не пак мислење да смени, него ако сакаат саглам колектив само сиктер за двајцата подалеку од Јунајтед. Штета што Халанд му е клиент.
Автоматски споено мислење:

Ливерпул е слаб.
И ние не играме лошо, почна Оле да си гради стил на игра

Не може да е крив Хендерсон за голот, криви се токмаците у петерец што му стојат да им ја даде, како бе така, да ти ебам правилото глупо, порано бар се знаеше од гола аут не може да се додаде внатре во шеснаесетник

Де Геа би го одбранил вториот гол, затоа што брани со нозе подобро, и има побрзи рефлекси. Нејсе, не беше грешка на Хендерсон, туку на Кавани, кој ја изгуби топката, по што не фатија на непозиционирана одбрана.

Иначе, не ми е јасно зашто по голот што го дадовме за 2-1, толку длабоко влеговме во наша половина, и практично, им дозволивме да не притиснат толку наназад по што ни дадоа гол, а можеа и уште еден.

Голема штета што Кавани не даде гол, заслужи. Вратите да видите како се израдува за голот на Рашфорд. Штета што ваков напаѓач си ја потроши младоста во ПСЖ кога можеше да кине каде сака.

Де Геа би го одбранил вториот гол, затоа што брани со нозе подобро, и има побрзи рефлекси. Нејсе, не беше грешка на Хендерсон, туку на Кавани, кој ја изгуби топката, по што не фатија на непозиционирана одбрана.

Иначе, не ми е јасно зашто по голот што го дадовме за 2-1, толку длабоко влеговме во наша половина, и практично, им дозволивме да не притиснат толку наназад по што ни дадоа гол, а можеа и уште еден.
Ептен беше блиску шутот, којзнае дали ке одбранеше и Де Геа, ама Оче треба да види дека по оваа изведување од гол аут во шеснаесетникот примаме чести голови и да им каже да намалат со тоа него Хендерсон да испуца, има добар пас и може да го наоѓа Кавани на центар

Ако освоиме ПЛ, а он продолжи вака да игра, сигурен сум дека ќе му го продолжат договорот, а и он ќе сака да остане.

Баш ме занима колку ве има тука што сакате да остане

Sent from my iPhone using Tapatalk

И ние не играме лошо, почна Оле да си гради стил на игра

Пул е толку слаб периодов што не е мерило а богами нит па нешто ги издоминиравме
ако стилот на игра му е дај гол па брани се тоа е веќе дежа ву

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кавани. :cuc: Каква утакмица изигра, иако погреши за голот, бркаше до шеснаесетник да покрие позади. Иако не даде гол и немаше шанси, освен стативата (мислам он беше), изигра супер утакмица. Сите беа на ниво, осве МекТоминеј. Од повредата навака игра доста слабо. Денес исто многу грешки. Кога веќе го внесе Фред во игра, треабаше да го извади него, а не Дони. Дони ќе се вратеше на природна позиција. Реално не тоа е негова најдобра позиција. Мо
е по потреба да покрива на 10-ка али ваму најдобро може да се искористи. Ако играме дијаман, он и Погба еден до друг, позади нив Фред и пред нив Бруно, би го кренале протокот на топка на ново ниво.

Полабаво денеска. [emoji846]

Има простор за напредок:
- Ван-Бисака и Шо - посериозни да се во одбрана, често доцнат 1-2 чекори.
- Да ги отстрануваме ниските топки во 5 метри / 16 м брзо, без комплицирање.
- МекТоминеј - да е поконцентриран пред 16 м. На неколку натпревари не реагира, и примаме голови.
- Да не губиме топки на 30 м. По вакви грешки најчесто ја вадиме топката од гол.
- На Рашфорд, најчесто попаметно му е да асистира отколку да шутира.

Одиме понатака...

Како што реков пред некој ден, влече дупла повреда Рашфорд и му се одразува. Не ми се свиѓа што Оле го форсира, поготово кога можеше денес Марсијал да го игра. А за Рашфорд ептен тапа, ќе му сјебат карирера како тргнале.

Како што реков пред некој ден, влече дупла повреда Рашфорд и му се одразува. Не ми се свиѓа што Оле го форсира, поготово кога можеше денес Марсијал да го игра. А за Рашфорд ептен тапа, ќе му сјебат карирера како тргнале.
Сега во Премиер нека го одмара, неколку утакмици

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom