zaboravio si ćevape i pivoPozdrav svima,
potrebna mi je mac lista od nekoliko sledecih servera:
Molio bih samo da ako neko ima ove liste proba kod sebe prvo da li otvara kanale jer nekoliko puta sam dobijao ove liste ali su mi stalno zauzete.Bitno mi je da nisu bile nigde javno objavljene da bi mogao gledati.
Hvala unapred svima.
Oba koristim dobri su al minix je vrh ne koci ne zamrzava sliku ....![]()
Transpeed Android 12.0 TV Box Voice Assistant 8K 6K 3D Wifi6 BT5.0 2.4G&5.8G 4GB RAM 32G 64G Media player Very Fast Box Top Box - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
vec kad sam ih probao kod sebe i vidim da rade ja ih ostavio sebi da gledam jbg izviniPozdrav svima,
Molio bih samo da ako neko ima ove liste proba kod sebe prvo da li otvara kanale jer nekoliko puta sam dobijao ove liste ali su mi stalno zauzete.Bitno mi je da nisu bile nigde javno objavljene da bi mogao gledati.
Hvala unapred svima.
Treba i neka garancija ?Pozdrav svima,
Hvala unapred svima.
заверена на нотар!Treba i neka garancija ?
Sta ako otvara a stane za mesec dana?
аууууууууKenjac bio ko reko adio , a slago
Автоматски споено мислење:
Muka radit , a rakija duša![]()
тешко прашање,,ако го погледнеш твојот одговорHvala svima za ove informacije,samo da još pitam kako se ubacaju liste u box.Nikad još nisam koristio android box,pa me interesuje da li se može preko telneta ili samo preko daljinca odnosno preko ftp?
Razumijem ja Marko prijatelju tvoje ushićenje jer još od Aleksandra Makedonskog do mog dolaska ovdje nisi ni imao priliku sresti kralja vec si se samo druzio s ovom buranijomауууууууу
"jebote"
имаше еден ..dremabox KING
Najbolji način je da si na box-u napraviš email adresu te pošalješ sa računara iz druge email adrese kao zaporkuHvala svima za ove informacije,samo da još pitam kako se ubacaju liste u box.Nikad još nisam koristio android box,pa me interesuje da li se može preko telneta ili samo preko daljinca odnosno preko ftp?
Kakav je to novi avatar, da nisi i zvanično krunisan u kralja Rođeni???Razumijem ja Marko prijatelju tvoje ushićenje jer još od Aleksandra Makedonskog do mog dolaska ovdje nisi ni imao priliku sresti kralja vec si se samo druzio s ovom buranijom![]()