Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
26 октомври 2019
Мислења
687
Поени од реакции
1.607
@saskon
Stvarno si dosadan covjek u pm :( Ko si ti da sredjujes tudje dvoriste,zivota ti?? Idi,bre,odakle si dosao pa tamo soli pamet.Pusti nas da se druzimo.Nije sve u jeb...m IPTV.Zato i jeste Kajgana specificna.Nismo svi preprodavci ili IPTV "Geeks",ohladi malo.Meni ako se negdje ne svidja tamo ne idem i tacka.

Член од
27 февруари 2017
Мислења
893
Поени од реакции
3.741
Темава е специфична и бара контунионирано набљудување. Со опциите кои ги имате тешко може да се контролира. Немате опција за детектирање на двојни акаунти како и можност за банирање, барем делумно. Сето ова може да се овозможи, но ако е таква политиката на кајгана ништо од бизнисот. Вака ви бега темата од раце без можност да реагирате правовремено.
Побарајте помош од некој супермод кој ги има како опција сите алатки. Не треба многу време. Може веднаш да види секој од супермодовите кои се тие што прават ремет во темава, не треба никакво познавање од иптв. Само пет минутки построго и се ќе си дојде на свое место.
Heh, sjecam se jedne situacije od prije mozda godinu dana, na jedan malo nadobudni post jednog od supermoderatora sam reagirao u saljivom tonu, bez namjere da nikog uvrijedim ili nesto slicno.
Momentalno sam dobio ban od mjesec i pol, dakle, nije da se ne moze, pitanje je koliko ima volje za takve stvari.
Ne ulazim u rad administracije, nije mi niti na kraj pameti, samo konstatiram cinjenicno stanje.
Ako sam opet nekog uvrijedio mada nisam imao namjeru slobodno mi opet "blisnite" ban, ni prvi ni zadnji jbg.

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
Mac listi imam,može m3u kakvu bolju?
poslao sam ti vise njih
Автоматски споено мислење:

Kajgana je "specificna" i (po mom misljenju) takva treba i da ostane! Druzenje, sala, ponesto se i nauci, ili dobije, samo da nema vredjanja po bilo kojoj osnovi. Zamera se kada neko kaci slike, (nije mi jasno sto vam to smeta) i tumacite to kao hvaljenje! (Pa, tako se vidi sta se sve moze gledati) Kada se dele liste na pm to je u redu, i kada se ne objavljuju javno i to je OK, znaci, dobar sam samo ako dajem, pa, to bas i nije OK! Sloboda i opustena atmosfera privlace, a zabrane i pogresne procene odvlace! Samo opusteno i uzivajte!

Член од
27 јули 2018
Мислења
423
Поени од реакции
513
poslao sam ti vise njih

Kajgana je "specificna" i (po mom misljenju) takva treba i da ostane! Druzenje, sala, ponesto se i nauci, ili dobije, samo da nema vredjanja po bilo kojoj osnovi. Zamera se kada neko kaci slike, (nije mi jasno sto vam to smeta) i tumacite to kao hvaljenje! (Pa, tako se vidi sta se sve moze gledati) Kada se dele liste na pm to je u redu, i kada se ne objavljuju javno i to je OK, znaci, dobar sam samo ako dajem, pa, to bas i nije OK! Sloboda i opustena atmosfera privlace, a zabrane i pogresne procene odvlace! Samo opusteno i uzivajte!
Hvala meštre!

Член од
28 октомври 2017
Мислења
275
Поени од реакции
678
Jbte, meni je još uvijek enigma da netko tko ne zna tri smislene rečenice napisati, i još da budu gramatički točne, bude takav znalac za IPTV ili neko drugo područje u smislu informatike. Ne ide to jedno s drugim. Ili možda samo ja imam problema sa razumijevanjem postova tih pojedinih znalaca?

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
Licno, ja nisam na "kajgani" da bih se hvalio, nego da ubijem malo vreme i dosadu!

Jbte, meni je još uvijek enigma da netko tko ne zna tri smislene rečenice napisati, i još da budu gramatički točne, bude takav znalac za IPTV ili neko drugo područje u smislu informatike. Ne ide to jedno s drugim. Ili možda samo ja imam problema sa razumijevanjem postova tih pojedinih znalaca?
svega ima na ovome svetu :D

Член од
19 октомври 2016
Мислења
1.411
Поени од реакции
2.303
poslao sam ti vise njih

I baš se ti našao da pričaš na tu temu. Ako se ne varam neki dan si malo pogrdno pisao o meni iako se ja nisam tih dana ni prije ni poslije toga oglašavao. Vjerovatno je to reakcija na ono tvoje nedavno blamiranje kopiranjem postova sa SF foruma gdje si zlonamjerno ocrnio čovjeka a onda se kao nevješt pravio i izvinjavao. Kači i piši šta god hoćeš samo odjebi od mene - kako ovde tako i na SF.

Член од
27 февруари 2017
Мислења
507
Поени од реакции
1.290
Heh, sjecam se jedne situacije od prije mozda godinu dana, na jedan malo nadobudni post jednog od supermoderatora sam reagirao u saljivom tonu, bez namjere da nikog uvrijedim ili nesto slicno.
Momentalno sam dobio ban od mjesec i pol, dakle, nije da se ne moze, pitanje je koliko ima volje za takve stvari.
Ne ulazim u rad administracije, nije mi niti na kraj pameti, samo konstatiram cinjenicno stanje.
Ako sam opet nekog uvrijedio mada nisam imao namjeru slobodno mi opet "blisnite" ban, ni prvi ni zadnji jbg.
Ako si na SF član treba samo da ćutiš i da klmaš glavom, ako malo nešto pitaš ili osporiš gotov si..

Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
posalji neke od njih da probamo
zar nije dovoljno i ovo sto sam rekao

Mogao sam ja i da cutim, ili npr. da uopste ne postavljam slike, onda poneki ne bi ni znali da tako nesto moze da se gleda, na taj nacin, znaci ne hvali se covek, ako vam pruzi neku informaciju, ali to ne znaci i da vam treba dati tako nesto, zar ne ?!

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom