Што и кого да учам, се служиш со јазикот на Шимон бар Јохан со другарчињата, вештачка категорија, Астрајлиско–Македонски, смешки...., некој за кого Бог е сексуална перцепција доволно кажува каков случај е во прашање..., Кабалистичко, “мистично“–сексуален социјализам(Стојна)
Апсолутно Лице во лице, тоа е Христијанско секојдневие, здрава мистика, бесконечно Откровение...
Ти пофали се со твоите магиски методи од Шупло во Празно..., стар човек самоизлажан па и младиве ги мами...
Кабалата е езотериско, теозофско, болшит учење за “екстраординари“ , елитисти, предодредени за гноза, што е апсолутна Библиска антиномија..., престани деца да лажеш и онака никој не те есапи у микс 10·те еончиња у кои си се изгубил, па нечовечки е да мамиш у тој вртлог некои нови клинци...
Искрено она што го бладате со другарчето ти Ипси како форма на пантеистички концепт крајно ми е суспектно, дури ми делувате максимално, панИзреалистички(живеев у Израел извесно време, знам што зборам), манијакално оптеретени... Ќе ве проверам ко ќе имам слободно време, држте се СОБОРНО у меѓу време “слободни“ индивидуалци, контрадикторни самотњаци... премногу сте ми залутани, не сакам такви Македонци да ме претставуваат по нација у свет, бруки...