Официјално, не можеш. Но имаш опција да кликнеш пријави на постот, да дадеш образложение, и ако се смилува и го прифати модераторот, да го избрише.Како можам да избришам поодамнешни постови во одредени теми каде што сум партиципирал?
Какво црно следење, за поврат на ДДВ прашува.Мора твојата инаку како УЈП ќе ги следи твоите трансакции
Автоматски споено мислење:
Мора твојата инаку како УЈП ќе ги следи твоите трансакции
Мора да е иста со акаунтот на тој што е пријавен за да скенира. Ако скенираш од твој акаунт треба на твое име да гласи, ако скенираш од акаунт на татко ти мора негова да внесеш.Dali na app moj ddv mora da ja vnesam mojata transakciska smetka ili moze i na nekoj od roditelite?
Ти што мислиш дека не се следат трансакциите кои се прават со твојата трансакциска сметка?Какво црно следење, за поврат на ДДВ прашува.
Мора да е иста со акаунтот на тој што е пријавен за да скенира. Ако скенираш од твој акаунт треба на твое име да гласи, ако скенираш од акаунт на татко ти мора негова да внесеш.
Ама каква врска има ова со поврат на ДДВ?Ти што мислиш дека не се следат трансакциите кои се прават со твојата трансакциска сметка?
Добро треба да ти се нацрта дека секоја трансакција е следенаАма каква врска има ова со поврат на ДДВ?
Што има врска тоа со фискалните?Добро треба да ти се нацрта дека секоја трансакција е следена
Agregat nabavi si ke ima struja i frizdero ke ozivee.snema struja skoro pola den i op friziderot ne uklucuva-crkna, care ima sakam da znam.
docitaj-procitaj ubavo..dojde struja ama friziderot JOK ne raboti.Agregat nabavi si ke ima struja i frizdero ke ozivee.
Анчо прочитај го линков, можеби ќе ти биде од корист.snema struja skoro pola den i op friziderot ne uklucuva-crkna, care ima sakam da znam.
Можеш со глет маса ,гипс ,абрих лепакНекој мајстор или пријател мајстор ?
Пред неколку години појак земјотрес направи видни испукотини на зидот кај баба ми, сакаме да да варосаме па ако некој би знаел со што можат да се поправат(што точно/лепак?!). Фала.