Многу пати наназад пишувавме, еве пак го пишале истото во кратки црти. Точно е тоа што го пишале, да не се повторуваме...Која е таа?
Нешто повеќе инфо за неа?
Избришана е објавата.efce e zena il bivsa na oli, seval im bese kum... a sto napisala ne i e public objavata ako moze neko) da postira
Kako i e fb
Ovoj Valon cesto odese vo edna Auto Peralna vo Butel, i tamu imashe i kafic, i isto Amdi Bajram doagashe tamu I cesto pati pravea muabet I igraa pikado zaedno.Бомба бомбиште (има голема веројатност да е вистина поголемиот дел од напишаното, иако ми се чини дека ликов удира само на едната страна)
Прегледај го приврзокот 280642
Реално инспекторите и началниците се такви, или се психопати или се забегани ликови... Многу ретко некој нормален од нив.Ovoj Valon cesto odese vo edna Auto Peralna vo Butel, i tamu imashe i kafic, i isto Amdi Bajram doagashe tamu I cesto pati pravea muabet I igraa pikado zaedno.
Ако некое ауто може да се запали, тоа е Алфа и ниедно друго.Što e so slucajot so požarot so Alfata vo Prilep? Imam ista vakva, i tesko mi se veruva deka dizel kola sama ke se zapali tek taka........posebno vo 5 nautro
(Видео) Автомобил марка "Aлфа Ромео" изгope синоќа во населбата "Точила" во Прилеп - Маркукуле
Автомобил марка “Алфа Ромео” гореше синоќа околу 4 часот во населбата “Точила” во Прилеп Причината за пожapoт не е позната, а според фотографиите возилото е целосно yништено. Од територијалната противпожарна едница Прилеп, по пријава веднаш пристигнале и спречиле од пожарот да бидат зафатени и...markukule.mk
Абе што ми се извинувате не сум јас модератор пред неколку страни некој пиша "ако сака ова нека брише слободно Црноризец" ах да можев си викам... пола тема кавги и срања надвор од темата е реално мислење надвор од темата е ок, ама десетици мислења надвор од темата е булшитот.Ако некое ауто може да се запали, тоа е Алфа и ниедно друго.
Му се извињавам на Црноризецот за офтопик,.
Па Миомир, ти треба да бидеш барем почесен модератор на темава. Ќе те предложев, ама баниран сум у сите технички теми на форумов.Абе што ми се извинувате не сум јас модератор пред неколку страни некој пиша "ако сака ова нека брише слободно Црноризец" ах да можев си викам... пола тема кавги и срања надвор од темата е реално мислење надвор од темата е ок, ама десетици мислења надвор од темата е булшитот.
Дај бе подмити таму да те одбанираат се ли треба јас да те учамПа Миомир, ти треба да бидеш барем почесен модератор на темава. Ќе те предложев, ама баниран сум у сите технички теми на форумов.