- Член од
- 19 декември 2008
- Мислења
- 2.099
- Поени од реакции
- 2.245
како што гледам,некои сега го мерат во маковиauuuuuuuu, ja nisam ni znao da se to sad meri u vranama.... pre to bilo u cm![]()
![]()
![]()
![]()
како што гледам,некои сега го мерат во маковиauuuuuuuu, ja nisam ni znao da se to sad meri u vranama.... pre to bilo u cm![]()
![]()
![]()
![]()
To je pretpostavljam taj novozelandski sto su Maori radili ?nema zanimljivije od ovoga.......samo treba znati....
@xeonn daj ti to prevedi da svi razumijemo....manite se spanskih selanema zanimljivije od ovoga.......samo treba znati....
to je to, tj samo deo od mogucnosti......To je pretpostavljam taj novozelandski sto su Maori radili ?
pise tu sve, ne treba prevod....@xeonn daj ti to prevedi da svi razumijemo....manite se spanskih sela![]()
Ovo mi djeluje nesto da testiraš tip baze ?nema zanimljivije od ovoga.......samo treba znati....
Nisam te skontao na sta aludiras? Da si ubo 442 puta na 1% ili? nisam koristio ovaj skener , samo ga upalio pa ne kontam ..Dobra Vecer
Pozdrav
Da ....Nisam te skontao na sta aludiras? Da si ubo 442 puta na 1% ili? nisam koristio ovaj skener , samo ga upalio pa ne kontam ..
Da ....nebi da kazem Broj
previse je
domaci je u pitanju
Pozdrav
Jest , al opet me nanervirao jer je opet fulio glasovnu komandu ..nikako da naucim izgovarat dobro tajlandski , rekao mu panel , a on nađe bazumoze i taj tip... jel to iz tajlandjanina ubod?![]()
znas da svi oni sa dalekog istoka forimraju reci u grlu, a ne kao kod nas.....to mi objasnjavala jedna tajlandjanka pre desetak godina... onako bas mi u detalje obasnila....![]()
![]()
a skripta nije nista novo... to je i pre radilo.. pa su paneli nasli zastitu protiv nje, ali se sad i skripta promenila....
![]()
![]()