Ti brate nikad nisi samkoje moje drustvo, ja jasem sam![]()
Ma bio je tu samo pod drugim nickom al se izda lako , glumi Srbijanca pa se zanese , jedan post ekavicom ,a drugi ijekavicomhmm moguce da je covek imao neodlozna posla, pa nije stigao da ti uputi poziv......
Nije on bezobrazan ,nemoj da ga stalno bicujes , on je samo glup.Ma bio je tu samo pod drugim nickom al se izda lako , glumi Srbijanca pa se zanese , jedan post ekavicom ,a drugi ijekavicom![]()
Imas pmДали може некој да ми прати m3u листа, нешто налик на clientportal. Имав една но вчера истече. Ако е можно со повеќе конекции да е, а ако нема таква здравје да имаХристос се роди
За многу години
пс. за на тв-то ми треба. LG WebOs
vidiš Marko čovjek slavi Božić i vrijeđa nadam se da se nitko neće spustit na tu najnižu razinu života na grani , dali je to po tebi za ban ili ne ja neznam , ali to govori o tom starom iskusnom čovjeku sve...Nije on bezobrazan ,nemoj da ga stalno bicujes , on je samo glup.
Traktor mu rastresao mozak i kukove .A ni ova kia sw koju vozi nije bolja od traktora ,isto mu trese.
kako si zaključio da su samo legalni "svete krave" to ne piše.viet nije legalan, legalni su sbb, exe net, iinet, telekom, telemach, T-2, siol, sat trakt, a1, net tv, max tv ......
ne razumem ovo bas najboljekako si zaključio da su samo legalni "svete krave" to ne piše.
pozdrav za Dadoxy ako moze jedna ta visekoneciska listaSta ovo ti mudrujes ? Usro si se kad sam te pitao kako se dobija poziv u iptv pozitive da te mjesec dana nije bilo tu
Htio sam ti ubacit na forum jedno 120 -130 visekonekcijskih , ove sto sam danas lijepio TV Viete, Artove, Nettv pluseve , a i šapnut ti koji server jak novi kao što sam imao običaj![]()
Ovo ti je drugi nalog.Koliko ih jos imas.vidiš Marko čovjek slavi Božić i vrijeđa nadam se da se nitko neće spustit na tu najnižu razinu života na grani , dali je to po tebi za ban ili ne ja neznam , ali to govori o tom starom iskusnom čovjeku sve...
Zar ima i toga? A mene Vampir svojevremeno banirao zbog "duplog accounta" koji to nije bio, samo se kolega prijavio sa moga računala sa svojim u/p. Obojici istovremeno trajni ban..Jbga, sad ne znam s kim sam dobar, sa @panelrazarac ili @fukavacOvo ti je drugi nalog.Koliko ih jos imas.
Nevredjam te samo konstatujem.
Tuzibaba u dusi ,takav ti je gen nemozes da pobegnes od njega.