- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.030
Друже ако ме видиш тогаш бегај 3 километри, за секој порок по еденПодалеку од наркоман / ка,коцкар/ка и алкохоличар/ка. 3 по себе најкатастрофални пороци.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже ако ме видиш тогаш бегај 3 километри, за секој порок по еденПодалеку од наркоман / ка,коцкар/ка и алкохоличар/ка. 3 по себе најкатастрофални пороци.
Еии,а зошто ми реагираше со тажно смајли ? ХехДруже ако ме видиш тогаш бегај 3 километри, за секој порок по еден![]()
Хахах се зезам друже само еден порок сум имал а тоа е коцката ама додека немаш немаш проживеано и поминато низ еден порок размислуваш така, исто и јас размислував така порано за наркоманите и алокохоличарите кои имаат проблеми но знам што значи да се има порок и нависрина да си на еден начин болен од него. На секого треба да му се даде шанса и не треба да се отфрла, норнално ако самиот ја сака промената.Еии,а зошто ми реагираше со тажно смајли ? Хех
Не сум друже,него другарке *Хахах се зезам друже само еден порок сум имал а тоа е коцката ама додека немаш немаш проживеано и поминато низ еден порок размислуваш така, исто и јас размислував така порано за наркоманите и алокохоличарите кои имаат проблеми но знам што значи да се има порок и нависрина да си на еден начин болен од него. На секого треба да му се даде шанса и не треба да се отфрла, норнално ако самиот ја сака промената.