Абе се зезаме,малку да се олабајме не е ништо лично.Еј бро,ептен се напна,олабај се.
Не викам дека е нормално да се јадат кучиња.
Али давеникот се фаќа за сламка.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе се зезаме,малку да се олабајме не е ништо лично.Еј бро,ептен се напна,олабај се.
Оти не е нормално? Малку нели само пожилавко, али ако нема друго.....Еј бро,ептен се напна,олабај се.
Ај образложи
Хахаха,тај сам
Ако нема друго,ќе јадеш и репете ќе барашако нема друго
Ај образложи
Одамна е побиена тезата дека свинската маст е штетна. Ако се користи умерено е ок, особено при готвење на високи температури (пржење) не ја менува структурата. Гуглај за олеинската киселина, исто така. И уште некои состојки што ги содржи (на пример витамин Д)
Во најмала рака е многу, многу поздрава отколку сончогледовото масло што масовно се користи за готвење.
Колку масло ти треба да испржиш 10 ќофтиња?умерено
Па така де, еднаш не било нормално али ако нема ќе јадеш... месо си е месо.Ако нема друго,ќе јадеш и репете ќе бараш
Не,али имам јадено мачка,незнајќи,еден копиљ португалец у Германија,ме излажа дека е зајачко.мачки
Знам за олеинска киселина..
Ај ти гуглај за микотоксини и орхатоксин
Автоматски споено мислење:
Колку масло ти треба да испржиш 10 ќофтиња?
Да не бев кувар ќе ти поверував,хахахаНе повеќе од лажичка.
Еве ти рецепт, аперентли добра чорба се прави.Не,али имам јадено мачка,незнајќи,еден копиљ португалец у Германија,ме излажа дека е зајачко.
Хахаха не не фалаЕве ти рецепт, аперентли добра чорба се прави.
Od kade i od koga ova? Jas kolku sto znam ljugeto se sestojadi.За крај еднаш треба да сфатите, дека тоа што сме јаделе животни, не го менува фактот дека сме омнивори т.е. можеме да јадеме само растенија,
Od kade i od koga ova? Jas kolku sto znam ljugeto se sestojadi.